VIDEO: Alan Walker ute med låta «On My Way»

alan walker

Multiplatina-selgende DJ, artist og produsent Alan Walker er ute med «On My Way» i dag! Med seg på vokal har han pop-vidunderet Sabrina Carpenter og den Puerto Ricanske superstjernen Farruko.

Sabrina Carpenter, amerikansk og tidligere Disney-skuespiller som nå har blitt popstjerne, har som 19-åring tatt over musikkverdenen. Til tross for sin unge alder har singer/songwriteren allerede rukket å gi ut tre studioalbum. Carpenters vakre, men likevel «sassy», vokal formidler budskapet på «On My Way» perfekt. Det er tilsynelatende ingenting som stopper popsensasjonen, da hun fortsetter å glede musikk-elskere verden over med sin fengslende stemme.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Farruko er for tiden en av Latin-Amerikas største superstjerner, som hurtig tar over de globale hitlistene med sine smittende reggaeton-rytmer. Han ble først kjent via sine samarbeid med arister som Daddy Yankee, J Balvin, Nicki Minaj og Travis Scott. Siden det har han fulgt opp med en rekke singler og album, og er nå med på «On My Way» sammen verdenskjent DJ og produsent, Alan Walker.

Les også:  Eurovision Young Musicians 2024 i Bodø

– Det er virkelig en stor ære å ha med Sabrina Carpenter og Farruko på denne låten. De er begge svært talentfulle artister med personlige egenskaper som passer sangen perfekt, sier Alan Walker.

Alan Walkers debutalbum «Different World» har siden desember i fjor streamet over 300 millioner ganger verden over, fordelt på Spotify og Apple Music. Albumet har også solgt til platina i Kina, da den har blitt lastet ned mer enn 1 million ganger hos QQ Music. Totalt har Alan nå mer enn 18 milliarder globale lyd og video-streams, og er den 15. mest fulgte artisten hos YouTube.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

En fascinerende prolog og musikkvideo slippes sammen med utgivelsen av singelen «On My Way», hvor fans vil bli introdusert til det mystiske, nye kapittelet som følger etter «World Of Walker Trilogy».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.