MUSIKK: Iron Maiden ute med låta «The Writing On The Wall»

iron maiden

Iron Maiden har i dag avdekket sin splitter nye låt, «The Writing On The Wall», i en høyst etterlengtet global videopremiere på YouTube. Sangen ble skrevet av Maiden gitarist Adrian Smith og vokalist Bruce Dickinson, produsert av Kevin Shirley og co-produsert av bandets bassist og grunnlegger Steve Harris.

Bruce Dickinson hadde i utgangspunktet et konsept for videoen som ble oppfylt i samarbeid med to prisvinnende og tidligere Pixar-ledere og mangeårige Maiden-fans Mark Andrews og Andrew Gordon. Paret har over 50 års erfaring fra animasjonsbransjen mellom seg på det aller øverste nivået, inkludert arbeid med The Incredibles, Ratatouille, Brave, Monsters Inc & Finding Nemo.

Les også:  Hanne Mjøen ute med EPen "Fall in Love / Apart"

Som partnere til prosjektet, valgte de BlinkInk, et London-basert animasjonsstudio som er hyllet for sitt arbeid med en rekke globale merker fra Adidas til Coca-Cola og en rekke høyprofilerte musikkvideoer. 

I BlinkInk-regissør Nicos Livesey, en annen mangeårig Maiden-fan, fant de en mann som delte den kollektive visjonen for låta – noe som resulterte i den ferdige videoen som har det aller første glimtet av en fantastisk ny inkarnasjon av Eddie i spektakulær 3D-form.

Les også:  Spotify: Dette er de mest populære artistene i Bodø i 2022
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.