MUSIKK: Donkeyboy og Linnea Dale ute med låta «Think You Should»

warner

Kvartetten fra Drammen ble et av Norges aller største popband da de kapret første- óg andreplass på VG-lista, med låtene «Ambitions» og «Sometimes» i 2009. 

Når de nå feirer ti år som band kan de se tilbake på et tiår der de har vunnet både hjerter og priser med sine fengende poplåter. De har toppet lister gang på gang, høstet inn 32 platinatrofeer, og er til nå streamet over 200 millioner ganger, bare i Norge! 

Les også:  Fastelavnssøndag: Flere arrangement i kirkene i Bodø

Suksesshistorien Kent, Cato, Peter og Thomas er allerede betydelig, men langt fra over. Og nå gir de ut ny musikk med en gammel kjenning – nemlig Linnea Aslaksen (tidligere Dale), som er vokalist på flere av Donkeyboys største hits. Blant dem nettopp historiske «Ambitions» og «Sometimes» fra oppstarten. 

– Siden den gang har vi ofte tenkt at det hadde vært moro å lage en låt med Linnea igjen. Nå, 10 år etter vi ringte henne for første gang, ringte vi igjen. Og hun takket heldigvis ja, sier gruppen.

Les også:  MUSIKK: Billie Van ute med låta "Hold it Boy"

Heldigvis – for resultatet ble singelen «Think You Should», en rykende fersk låt fra hitmakeriet som er guttas studio i Drammen, laget med drahjelp fra gutta i Skinny Days.

«Think You Should» er en drivende poplåt i ekte donkeyboy-ånd. Og for å gjøre det ytterligere karakteristisk for den dataspillentusiastiske kvartetten: låten er delvis laget på gamingplattformen Twitch live.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.