Mulig kommende regulering av betting-operatører i Norge

Norge har hatt stadig endrede lover og regler rundt gambling i Norge. Før kunne man spille på spilleautomater overalt og så mye man ville. Nå er nesten alt som gjøres fysisk i Norge strengt regulert og styrt gjennom Norsk Tipping. Men på nett er det en helt annen sak. De fleste som har sett på TV de siste årene har nok blitt godt vant til reklamer for diverse casinoer på internasjonale TV-kanaler. Det er stor mulighet for at hvordan slik virksomhet drives på nett mot norske spiller kan endre seg drastisk i fremtiden.

Skal man bette så bør man gjøre det trygt

Om du skal drive med betting på nett bør du alltid sørge for at du gjøre det helt trygt og riktig regulert. For du bør alltid sørge for at dine penger blir ivaretatt uten risiko og at du faktisk kan ta ut gevinster uten problemer. Heldigvis finnes Norges siste nettsted som anmelder spilloperatører som kan hjelpe deg med å finne det beste og tryggeste alternativet. På denne måten unngår du å sitte i en vanskelig situasjon dersom det skulle bli endring i reguleringene eller unngår at du bruker useriøse aktører. Det er jo også viktig at man faktiske har reelle og gode odds slik at du får riktig verdi for pengene dine. På denne måten kan du bette på dine favoritt sporter med ro i sjelen.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Man kan faktisk drive med gambling på en fornuftig måte

Mange har assosiasjoner rundt gambling på grunn av de som faktisk har ordentlig problemer med gjeld og avhengighet. Heldigvis kan man skape spenning og morro uten at det har alvorlige konsekvenser. Først og fremst må man sørge for at man aldri spiller for penger man ikke har råd til å tape. Den beste måten man unngår det på er at man lager en “bankroll” eller spillekonto. Hvor man setter inn de pengene man har tilgjengelig å spille for. På denne måten kan man ha god kontinuerlig oversikt over hvordan man ligger an med tap og fortjeneste. Da kan du også gjøre det til et eget spill med å øke din spillekonto så mye som mulig. Man kan også enkelt sette av penger man har til overs ellers i livet på en mer fornuftig måte inn på spillekontoen.

Les også:  Test: Disse kjøleboksene er best til bilferien

Om man sliter med avhengighet og gjeld bør man oppsøke hjelp

Dersom man allerede har utfordringer med gjeld og/eller avhengighet så er det klart man bør holde seg unna gambling. Det kan også være en fordel å oppsøke hjelp. Heldigvis finne det mange plasser du kan ta kontakt for å få hjelp med spilleavhengighet, hvor du kan snakke med noen gjennom forskjellige kanaler anonymt og uforpliktende. Om du sliter med gjeld må du være realistisk med din livssituasjon og prioritere nedbetalinger. Dette gjør du enklest med å lage et budsjett hvor du har oversikt over utgifter som du kan begrense og hvor mye du kan sette av til nedbetalinger. Du kan også oppsøke hjelp og rådgivning gjennom private aktører eller NAV helt gratis.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.