Jonny Gulbrandsen trekker seg som styreleder i FrP Bodø

Jonny Gulbrandsen

FrP-veteranen Jonny Gulbrandsen trekker seg som styreleder i FrP Bodø. Dette kommer frem i en Facebook-melding offentliggjort idag.

– Etter å ha tenkt vel og lenge igjennom mine politiske gjøremål kom jeg i forrige uke til beslutningen om at jeg trekker meg som leder for styret i Bodø FrP. Jeg skal selvsagt fortsette i bystyret, formannskap, administrasjonsutvalget og andre kommunale verv jeg har. Gruppeleder er jeg fortsatt også, sier Gulbrandsen.

Les også:  REMA 1000 har aldri solgt mer grillmat

Årsaken til at Jonny Gulbrandsen trekker seg som styreleder i FrP Bodø skal være stort arbeidspress.

– Grunnen til at jeg trekker meg er sammensatt og noe av grunnen er selvsagt stort arbeidspress også på min radio Radio FM 8000 og cafe og restaurant Lokfører johnsen. Jeg får med andre ord nok å henge fingrene i også i fremtiden, forklarer Gulbrandsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.