Milliontall for Norge – Serbia på TV 2

tv2

980.000 seere fulgte på det meste kvalifiseringskampen mellom Norge og Serbia på TV 2 torsdag kveld.

– Dette er svært solide tall som viser den ukuelige optimismen som oppstår i befolkningen hver gang landslagsgutta står foran en avgjørende kamp. Seertallene er en opptur, resultatet en brutal nedtur. I dag kommer kaken på desken med en kraftig bismak. Vi har hatt en lang periode nå med stort engasjement rundt landslaget, og den forsvinner ikke over natta, forteller sportsredaktør Vegard Jansen Hagen i TV 2.

Les også:  En revolusjonerende måte å trene turn og akrobatikk på

874.000 seere fulgte i snitt hele kampen inkludert ekstraomgangene på TV 2, som ga en andel blant seerne på 70,3 prosent i den kommersielle målgruppen 20-49 og år 62,8 prosent blant alle TV-seerne (P10-79).

TV 2 var også Norges desidert største TV-kanal i går med en dagsandel på hele 37,9 prosent.

– Vi har en ny generasjon spillere som begeistrer og fascinerer. Med rettighetene til landslaget helt frem til 2028 gleder vi oss til å følge laget videre. For den dagen vi får foten av bananskallet etter mer enn 20 år og heller tar steget inn i et mesterskap blir en jubeldag uten like, sier TV 2s sportsredaktør.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.