Scandic åpner sitt tredje hotell i Lofoten

svolvær

Scandic satser videre i Lofoten. Nå inngår hotellkjeden en avtale med Eiendomsspar om å overta driften av Vestfjord Hotell i Svolvær med åpning i februar 2019.

– Vestfjord Hotell blir det andre nye Scandic-hotellet i Lofoten i løpet av det siste året, og det blir vårt tredje hotell i Lofoten totalt. Det sier noe om hvor viktig Lofoten er som satsingsområde for oss. Det nye hotellet styrker vår posisjon som hotellkjeden med det største og beste tilbudet til reisende i Nord-Norge, sier Svein Arild Steen-Mevold, administrerende direktør i Scandic Norge.

Fantastisk beliggenhet
Vestfjord Hotell ligger på kaia i sentrum av Svolvær, kun 100 meter fra Hurtigruteterminalen. Fjell og hav er hotellets nærmeste nabo. Som Lofotens største by besøkes Svolvær av rundt 200 000 turister årlig, og antallet øker. Med blant annet direkteruter mellom Oslo og Svolvær er Lofot-byen enda lettere tilgjengelig enn noen gang.

Les også:  And the winner is Narvik!

– Vestfjord Hotell har en fantastisk beliggenhet, omringet av vanvittig natur midt i hjertet av Svolvær. Vi har allerede ett hotell i byen, Scandic Svolvær, og nå er vi glade for at kan tilby enda flere reisende en varm seng, god service og vår prisbelønte frokost når de skal utforske Lofoten, sier Steen-Mevold.

Åpner i ny drakt
Vestfjord Hotell har 63 rom, og de fleste av badene ble pusset opp i 2016. Hotellet har også et stort møterom som kan ta opptil 100 personer. Sammen med gårdeier Eiendomsspar planlegger Scandic å oppgradere hotellet for flere millioner kroner. Blant annet skal rommene og fellesarealer moderniseres i tillegg til at resterende bad oppgraderes. Scandic overtar driften av hotellet allerede 1. oktober 2018, men grunnet oppgraderingene er det ikke ventet at hotellet åpner for ordinær drift før 15. februar 2019.

Les også:  Kommunale boliger: 15 kommuner i Nordland bruker denne nyvinningen

Vestfjord Hotell eies av Eiendomsspar og Scandic skal drifte hotellet. Eiendomsspar ser frem til å løfte hotelltilbudet i Svolvær sammen med Scandic.

– Eiendomsspar er veldig glad for å ha skrevet en ny leiekontrakt for Vestfjord Hotell med Scandic Hotels. De har meget god kjennskap til Svolvær som destinasjon, og er et av Norges ledende hotellselskap. Sammen skal vi jobbe for å lage et enda bedre hotelltilbud til alle gjester som kommer til Svolvær, sier utviklingsdirektør i Eiendomsspar, Jon Kaasa.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.