Mari Samuelsen til Deutsche Grammophon

universal

Norske Mari Samuelsen signerer eksklusiv platekontrakt med Deutsche Grammophon. Deutsche Grammophon kunngjør signeringen med norske Mari Samuelsen 11.januar; samtidig som første spor fra det kommende debutalbumet slippes; «November» av komponist Max Richter.

Maris debutalbum ble spilt inn med Konzerhausorchester Berlin og dirigent Jonathan Stockhammer. Repertoaret spenner fra J.S.Bach til Max Richter, Brian Eno og Jóhann Jóhannsson. Albumet slippes sommeren 2019.

Les også:  VIDEO: Kalandra har sluppet låta "Are You Ready?"

Mari Samuelsen er kjent for sin utradisjonelle tilnærming til både repertoarvalg og presentasjon og har vært solist på mange av verdens største scener som Carnegie Hall, Hollywood Bowl, Barbican Centre m.m.

– Jeg er veldig glad for å bli en del av DG-familien. Å få fortsette min musikalske reise som fiolinist med de mest kreative komponistene, elektronikaartistene og produsentene på verdens mest legendariske plateselskap er virkelig spennende. Jeg har alltid følt en trang til å gjøre det som ikke er tradisjonelt forventet av meg. Mitt mål er å presentere spennende program til musikkelskere – uavhengig av sjanger. Jeg gleder meg veldig til å dele repertoaret på mitt nye album, sier Mari Samuelsen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.