Lys opp førjulstiden med disse nyhetene fra Rusta

rusta

Adventsstaker, julestjerner eller lysslynger. Hos Rusta er det både lett og moro å lyse opp hjemmet i forkant av julen. Med et bredt sortiment innen alt fra leken dekorasjonsbelysning og lysslynger til klassiske vinduslysestaker, finner du garantert noe som kan gjøre julen ekstra magisk hjemme hos deg.

– Julen er en tradisjonsrik høytid og det gjør også at trendene innen juleprodukter beveger seg saktere. Det vi derimot kan se er at fløyelstrenden også sniker seg inn blant juleprodukter. Det samme gjelder innslag som utfordrer den tradisjonelle julepynten, som for eksempel lekne mønstre, figurer og neonfarger, sier Annica Nyström, kategorisjef for jul hos Rusta.

Les også:  Godt resultat fra SpareBank 1 Nord-Norge

Uansett om man er av dem som vil tjuvstarte med julepynten i slutten av oktober eller heller venter til advent, har Rusta et bredt sortiment som byr på noe for enhver smak. Spesielt stort er sortimentet innen klassiske, skandinaviske og lekne løsninger som gir stemningsfull belysning i julen.

– Noen av våre mest populære produkter er julestjerner, og der kommer vi med en mengde fine nyheter, blant annet batterislynger for innendørs bruk, som er en perfekt løsning om man vil starte å dekorere tidlig, men diskré, fortsetter Nyström.

Les også:  Ny veileder kan gi flere grønne tak

Blant Rustas nyheter innenfor innendørsbelysning til jul, finner vi blant annet hengende adventsstjerner i rød fløyel, nykter champagne og lekne mønster, samt den stilrene adventslysestaken Haga i sølv, svart eller gull. Forrige års store favoritt, adventslysestaken Norsbo, er nå også tilgjengelig i hvitt.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.