rusta

Magiske juledetaljer hos Rusta i Bodø

Rustas julesortiment gir stjerner i øynene til både barn og voksne! Opplyste og fantasifulle byer i miniatyr, morsomme julegensere, en togbane til å ha under juletreet og nissedører i miniatyr setter stemningen... Les mer »
rusta

Jul for alle stiler hos Rusta i Bodø

Julen hos Rusta etterlater ingen urørt – blant årets nyheter finner du juletregran, dekorasjoner, tekstiler, håndverk og belysning for alle stiler. Fra tradisjonelt rødt og grønt til skandinavisk naturnære eller lekent og... Les mer »
rusta

Nyhetene fra Rusta som lyser opp i vintermørket

Gjør bot for vintermørket med dekorative lysslynger, stjerner, lysestaker og fantasifulle akryldyr – julen hos Rusta byr på mange rimelige og lysende nyheter som skaper en magisk stemning på innen- og utendørs.... Les mer »
rusta

Høstnyheter til spisebordet fra Rusta i Bodø

Dekk høstens fineste bord med keramikk, munnblåst glass og detaljer i tre! Blant Rustas interiørnyheter for høsten finnes det mange fine og rimelige produkter til borddekkingen.  Trenden med naturmaterialer fortsetter og Rustas... Les mer »
rusta

Rusta åpner trettiende norske varehuset i Mosjøen

I morgen etablerer den svenske varehuskjeden Rusta sitt andre varehus på Helgeland, nærmere bestemt i Helgeland Handelsplass i Mosjøen. Varehuset blir nummer 30 for varehuskjeden på det norske markedet. Både norgessjefen og... Les mer »
rusta

Sommer-nyheter fra Rusta med fokus på mat og hygge

Lidenskapen for livet utendørs gjenspeiles i Rustas sommernyheter for 2019. I sortimentet i Bodø får vi se fleksible spisegrupper og fine loungemøbler, så vel som multifunksjonelle griller og utvidbare utekjøkken. I løpet... Les mer »
rusta

Lys opp førjulstiden med disse nyhetene fra Rusta

Adventsstaker, julestjerner eller lysslynger. Hos Rusta er det både lett og moro å lyse opp hjemmet i forkant av julen. Med et bredt sortiment innen alt fra leken dekorasjonsbelysning og lysslynger til... Les mer »
sommer

Mye søvn for pengene hos Rusta

Rusta fortsetter sin satsning på interiørprodukter og utvider sortimentet som gjør det lettere å fornye alle rom i hjemmet. På tekstilfronten får vi se en stor variasjon innenfor materialer, alt fra fløyel... Les mer »
elsaform

Rusta med ny kolleksjon: Henter inspirasjon fra skandinavisk natur

Rustas har utviklet en egen kolleksjon som lander i varehusene i midten av august. Det nye varemerket ELSAFORM preges av det enkle, holdbare og naturlige. I utviklingen av den nye kolleksjonen har... Les mer »