Lanserer nye lakseprodukter

platina

Etter milliardomsetning på eksport, satser nå Stranda-bedriften Platina Seafood på norske butikker med en helt ny serie lakseprodukter.

Platina Seafood hadde i fjor en omsetning på 1,1 milliard kroner. Primært driver de med eksport av laks og ørret. I samarbeid med Tine har Platina Seafood utviklet flere typer lakseprodukter som går under merkevarenavnet EatSalmon.

Produktene består av burgere, slidere, pølser og tapasboller i forskjellige smaksvarianter. Serien som er glutenfri, produseres utelukkende med norsk oppdrettslaks av høy kvalitet og norske meierivarer samt unike krydderblandinger.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

– For å være med å bidra til en mer bærekraftig utvikling, er det positivt at vi kan utnytte store deler av fisken til å produsere sunne og smaksrike kvalitetsvarer. I tillegg blir alle produktene produsert i Norge, sier daglig leder André Skarbø.

Frem til nå har produktene blitt eksportert til USA og England. Den første butikken i Norge ligger i hjembygden Stranda. I tillegg til butikker, selges produktene til HoReCa markedet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.