Lydteamet i Bodø avvikler drift av sceneteknisk produksjon

musikk live

Lydteamet har gjennom 30 år vært til stede og løst sceneteknisk produksjon for kultur- og næringsaktører i landsdelen. Lydteamet har gjennomført alt fra store musikkfestivaler, kunstprosjekter og konferanser, til enkle taleanlegg på torget. Men nå skal selskapet avvikle drift av sceneteknisk produksjon.

– Det er med tungt hjerte vi nå er kommet fram til at vi ikke lenger finner det forsvarlig med videre drift av Lydteamets utleie- og produksjonsavdeling. Fra og med 31. mars 2022 vil vi avvikle denne delen av driften. Lydteamet AS vil i fremtiden levere konsulenttjenester samt drive salg av sceneteknisk utstyr, opplyser selskapet.

Les også:  Valentines day: Nå kan du få hjerte-pizza hos Olivia i Bodø

Lydteamet er en av bedriftene som ble hardest rammet av konsekvensene av koronapandemien. Normalt leverer selskapet rundt 1000 produksjoner på ett år. Siden mars 2020 har det vært lite aktivitet.

I over ett år var alle ansatte permittert. I en bransje med stor usikkerhet for fremtiden, har derfor flere av nøkkelpersoneene søkt seg til andre jobber.

– Som daglig leder har hele pandemiperioden vært en meget stor påkjenning og nå er tiden kommet for å prioritere annerledes. Jeg vil takke artister, kunder og andre støttespillere for en utrolig reise igjennom 30 år, sier Morten Buvik, daglig leder i Lydteamet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.