Lydstudio i Bodø og musikere med dugnadsprosjekt

mikrofon

Solparken lydstudio og et utvalg arbeidsløse teknikere fra underholdningsbransjen i Bodø har gått sammen for å lage dugnadsprosjektet Pandemedia.

– Da våre vanlige oppdrag forsvant i forbindelse med Covid19 ble det gjort et valg, valget ble å samle så mye kompetanse som mulig å lage livesendinger fra Solparken Lydstudio i Bodø sentrum for å gjøre hverdagen til artister som er hardt rammet av nedstengingen litt lettere og nok en gang skaffe dem et livsgrunnlag, sier Glenn Berg i Pandemedia.

Les også:  Ivar Andreassen fra Bodø ny styreleder i Fiskebåt Nord

Målet med prosjektet er å ha et åpent videostudio der artister, musikere, kunstnere m.m kan få en profesjonell livestream uten økonomisk risiko for seg selv. Pandemedia livnærer seg av en forhåndsbestemt prosentandel av donasjoner fra publikum, resten går uavkortet til artisten.

– Vi kan i dag levere flerkameraproduksjoner enten fra vårt studio eller fra en valgfri location med profesjonelt utstyr av meget høy kvalitet. Pandemedia har lagt særskilt vekt på unge artister å har i den sammenheng mottatt støtte fra Sparebank1 Nord-Norge, avslutter Glenn Berg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.