Fotball EM 2021

I år blir fotball EM helt annerledes og det blir en helt ny type begivenhet. I år er det ingen vertsnasjon og i stedet skal mesterskapet holdes i diverse utvalgte byer gjennom hele Europa. Dette er absolutt noe du vil følge med på.

Mellom 11 juni og 11 juli kan du følge med på Europamesterskapet som har en helt ny struktur. Hele Europa inkluderes når mesterskapet spres utover forskjellige byer. Vel og merke er ikke strukturen splitter ny, men de færreste av oss har opplevd den før. Det ble nemlig gjennomfør mesterskap på lignende måte i 1960 også, der alle lagene fikk mulighet til å spille på hjemmebane.

Blir vi invitert?

Fotball EM er alltid et arrangement som skaper spenning, uenigheter, drama og topp underholdning. I år får vi også muligheten til å se en haug av forskjellige, spennende og fantastiske arenaer, når hele Europa inviteres hjem i stuen din. Spørsmålet vi alle sitter med er hvorvidt vi får muligheten til å reise å se på favorittlaget spille på hjemmebane. Dessverre har vi ikke svar på dette spørsmålet enda og det vil også variere fra land til land.

Noen land håper de kan invitere en liten mengde med gjester på nasjonalt nivå, mens andre håper de også får muligheten til å invitere supportere fra andre land. Italia har for eksempel lovet tilskuere, men har ikke kunnet avgjøre hvorvidt det kun blir italienere som får se eller om også vi nordmenn kan inviteres.

Vi feirer uansett

Uansett om vi får reist til München og Roma eller ikke, er det ingen tvil om at EM skal feires uansett. Dette er en folkefest stappfull av morro og spenning, og dette året skal ikke være unntaket. Kanskje går det ikke helt etter planen, men gjør det beste ut av det og inviter lovlig antall venner på besøk til å se kampene sammen. Vi gjør det beste ut av det, og vips skal du se at EM bli bra i år også.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.