Ishockey VM 2021

Snart starter ishockey VM 2021, allerede 21. mai kan du sette deg foran TV-en for en spennende match i Riga, Latvia. Totalt 16 landslag skal delta fra alle verdenshjørner. Gjør deg klar for hele 64 kamper som byr på spenning, underholdning og drama. Dette vil du ikke gå glipp av.

I 1930 ble det første mesterskapet i ishockey holdt, og siden det har sporten vokst seg større og større. I dag deltar hele 55 forskjellige nasjoner i åtte forskjellige divisjoner, og det er 16 lag som spiller i A-VM. Foreløpig er det er Canada som ligger på verdenstoppen og det blir spennende å se om de stikker av med seieren også i år.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

Slik fungerer VM i år 

I år skal de 16 lagene deles inn i to grupper, basert på verdensrangeringen, som igjen er basert på landenes prestasjoner under vinter OL og de siste fire VM plasseringen. Under gruppespillet skal hvert lag spille syv kamper og de fire beste lagene fra hvert gruppespill går videre til sluttspillet. I år om mange tidligere år avholdes NHL sluttspillet samtidig som VM gruppespillet begynner, noe som gjør at det er flere NHL spillere som ikke får mulighet til å delta i gruppespillet.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

 

Norge i VM

Norge har ikke hatt den beste serien i år, men likevel står laget når klart til VM. Du kan lese mer om Ishockey VM her. Gutta skal kjempe om gullet som aldri før. Grutta spiller sin første kamp mot Tyskland 22.05 og har siste kamp i gruppespillet 31.05 mot Kasakhstan. Selv om vi ikke får muligheten til å reise til Riga er det ingen tvil om at vi skal heie på laget fra tryggheten av egen stue.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

Vi får gjøre det beste ut av situasjonen og det er bare å invitere et lovlig antall gjester på besøk for å sitte klistret til skjermen fra 21 mars. Norge havnet ikke i sluttspillet i 2019, men vi satser på at gutta klatrer seg oppover i år. Uansett hvordan resultatet skulle ende blir dette et fantastisk verdensmesterskap. Vi skal heie på de 30 gutta fra hele nasjonens stuer og reiseforbud til Riga skal ikke sette demper for denne fantastisk spennende turneringen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.