Krangelen i friidrettsforbundet: Elden bistår Gjert Ingebrigtsen

elden advokatfirma

Gjert Ingebrigtsen har engasjert advokat John Christian Elden for å bistå i konflikten med Norges Friidrettsforbund. – Voksne menn skal ikke kunne trasse seg til en utestengelse av andre seriøse utøvere eller trenere, sier advokat John Christian Elden.

– Friidrettsforbundet er på bærtur. Det er mange familiekonflikter i Norge, uten at store monopolistiske forbund kan eller skal ta stilling til dem ut fra hvem som legger igjen mest penger i forbundet, sier advokat John Christian Elden. 

Les også:  Nettsvindel øker: Nå får du advokathjelp online

Dette rammer primært en uskyldig utøver og konkurrent av de tre brødrene, og burde åpenbart vært løst på en annen måte. Konkurransen bør avgjøres på idrettsarenaen, og ikke ved utelukkelse.

– Vi har sendt et brev til Norges Friidrettsforbund hvor vi tar initiativ til en ryddig prosess gjennom samtaler slik at dette kan løse seg i minnelighet, sier advokat John Christian Elden. 

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Skulle det vise seg å være nytttesløst vil advokat Elden vurdere rettslige skritt for løse situasjonen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.