Krangelen i friidrettsforbundet: Elden bistår Gjert Ingebrigtsen

elden advokatfirma

Gjert Ingebrigtsen har engasjert advokat John Christian Elden for å bistå i konflikten med Norges Friidrettsforbund. – Voksne menn skal ikke kunne trasse seg til en utestengelse av andre seriøse utøvere eller trenere, sier advokat John Christian Elden.

– Friidrettsforbundet er på bærtur. Det er mange familiekonflikter i Norge, uten at store monopolistiske forbund kan eller skal ta stilling til dem ut fra hvem som legger igjen mest penger i forbundet, sier advokat John Christian Elden. 

Les også:  Ni norske svømmere representerer Norge i EM

Dette rammer primært en uskyldig utøver og konkurrent av de tre brødrene, og burde åpenbart vært løst på en annen måte. Konkurransen bør avgjøres på idrettsarenaen, og ikke ved utelukkelse.

– Vi har sendt et brev til Norges Friidrettsforbund hvor vi tar initiativ til en ryddig prosess gjennom samtaler slik at dette kan løse seg i minnelighet, sier advokat John Christian Elden. 

Les også:  Politiet sikrer Aspmyra under Bodø/Glimt – Lugano

Skulle det vise seg å være nytttesløst vil advokat Elden vurdere rettslige skritt for løse situasjonen.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.