Allan Ellingsen enig med Sylvi: Støre ikke egnet som statsminister

allan ellingsen

Sylvi Listhaug besøkte nylig Bodø og skapte stor furore med sin uttalelse på medlemsmøtet i Nordland FrP om at Jonas Gahr Støre ikke var egnet som statsminister.

Arbeiderpartiet reagerte umiddelbart på oppslaget i Bodøposten.no og var i harnisk over uttalelsen til Sylvi Listhaug. Fredric Holen Bjørdal som er stortingsrepresentant fra Møre og Romsdal for Ap mente Sylvi brukte angrepet på Jonas som en avledning fra egen politikk.

Les også:  Ørjan blir Brand Manager for Lexus Bodø

Fredric Holen Bjørdal uttalte at «hun heller prioriterer angrep på andre fremfor å snakke om egen politikk» til Bodøposten.no.

Men leder for Bodø FrP, Allan Ellingsen, er enig med Sylvi. I en podcast som akkurat ble publisert av Bodøposten.no sier Ellingsen seg enig med Sylvi Listhaug;

– Det er selvfølgelig min oppfatning også, det er jo en grunn til at vi stiller til valg og er at annet parti. Det jeg synes er artig og bra er at hun faktisk sier det. Og ikke minst begrunner det med de tingene som hun gjør, og det gjør at man setter skapet litt på plass i forhold til hvorfor Arbeiderpartiet og Jonas Gahr Støre ikke er egnet til å styre landet slik som ting er i dag, sier Ellingsen.

Les også:  Bodø domkirke: Svein Valle vigslet til biskop

Hør på hele podcasten med Allan Ellingsen der han svarer på spørsmål om eiendomsskatt, bompenger, kommunevalget, Sylvi Listhaug, Jonas Gahr Støre og innvandring her:

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.