Innspillingen av «Olsenbanden – Siste skrik!» er i gang – Taima og tilrettelagt!

nordisk film

Nå starter snart opptakene til «Olsenbanden – Siste skrik!». Regissør Hallvard Bræin (Børning-filmene) har fått med seg både velkjente skuespillere og nye stjerneskudd i de ikoniske rollene. Han er svært glad for å kunne sette i gang og lover at publikum vil få en ny Olsenbanden verdig sine forgjengere.

– Da jeg ble spurt om jeg ville lage en ny film om Olsenbanden var min umiddelbare reaksjon, selvfølgelig vil jeg det! Jeg har jo vokst opp med de opprinnelige filmene, som jeg fortsatt elsker å se. Det er en fantastisk mulighet til å videreføre noe av det gjeveste vi har i norsk filmhistorie! Det er enorme sko å fylle, men med et stjernelag av motiverte skuespillere og filmfolk, så er jeg trygg på at kinopublikum vil få en helmaks opplevelse på kino!» sier regissør Hallvard Bræin.

Les også:  Richard Hawley slipper albumet "In This City They Call You Love"

Om kort tid vil vi avsløre hvem som skal bekle rollene som Egon, Benny og Kjell. Vi har en plan, og hvis alt går etter den, kan dere glede dere til et gjensyn med Olsenbanden høsten 2022.

I den nye filmen er Olsenbanden i et moderne Oslo, men jakten på millionene er ikke lagt på hylla av den grunn. Egon har delt celle med en av Munchmuseets entreprenører og fått vite om en svakhet i sikkerhetssystemet. Denne akter han å utnytte for å stjele med seg alle de tre Skrik-maleriene på museet.

Les også:  Gåte klatrer på strømmetjenestene

– Olsenbanden er noe av det mest kjente og kjære vi har i norsk filmarv, og det er en stor glede for oss å kunne bringe disse ikoniske karakterene tilbake på kino. Vi skal gi publikum en gjenkjennelig, men samtidig moderne Olsenbanden-film, så det er bare å glede seg til neste høst sier produsent John Einar Hagen.

Filmen produseres av Nordisk Film Production, og produsentene John Einar Hagen (Tunnelen, Gledelig Jul) og Sveinung Golimo (Max Manus, Trolljegeren, Børning).

Les også:  Bikelane slipper låta "Toes"

Olsenbanden – Siste skrik!:
Olsenbanden er tilbake slik som du husker dem! Nesten. Oslo er blitt en moderne by, men Egon, Benny og Kjell er stadig på jakt etter det store kuppet som skal gjøre dem til millionærer. Nå har Egon lagt den perfekte plan: de skal bryte seg inn i det nye Munchmuseet i Bjørvika og stjele «Skrik». Alt er taima og tilrettelagt, men det er også andre som har fått kjennskap til planene og lovens lange arm med Hermansen i spissen gjør det de kan for å stoppe banden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.