HentMeg-bussen i Bodø blir enda bedre

buss

Mandag 18. september utvides området hvor HentMeg-bussen går. Fra mandag vil HentMeg også betjene beboere i Vestbyen. Sekjsonsleder for Mobilitet i Nordland, Tone Øverli er fornøyd med at tilbudet nå kan utvides.

– Nå har vi forsøkt denne bestillingsløsningen en periode, men da mellom Rønvika-området, Stormyra og sentrum. Nå utvider vi til også å dekke Vestbyen, forteller Øverli.

Mange beboere i området har ønsket seg dette busstilbudet også til Vestbyen, da det ikke er noe ordinært busstilbud akkurat i denne bydelen.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

– Nytt er også at HentMeg-bussen vil hente reisende på adresser. Dette gjør at tilgjengeligheten blir enda bedre for de som er dårligere til beins, påpeker Øverli.

I enkelte områder stopper bussen på faste holdeplasser. Ellers kjører den som nevnt også til adresser.

– HentMeg er en bestillingstjeneste som kjører mandag til fredag mellom kl. 10.00 og 14.00. Reisende betaler vanlig bussbillettpris som enten kjøpes i appen «Reis» eller om bord på bussen. Særlig den eldre del av befolkningen finner dette tilbudet svært attraktivt, avslutter Tone Øverli.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.