ANNONSE: Lær deg å spille ukulele!

ukulele

Ukulelen ser ut som en gitar, men er mindre og har fire strenger. Du har sikkert hørt på ukulele mange ganger, og kanskje har du tenkt at det hadde vært morro å lært seg å spille på en ukukele gitar.

Ukulele er et strengeinstrument med fire strenger, og har en skarpere og høyere tone i forhold til vanlige gitarer. Instrumentet stammer egentlig fra Hawaii, der det ble utviklet på 1880-tallet, med påvirkning fra instrumenter fra Portugal.

Les også:  ANNONSE: Kom deg i bedre form med sykkel

Det er ikke så vanskelig å lære seg å spille ukulele, og det er mange kjente melodier og sanger som bruker ukulele. Dessuten kan de fleste sanger enkelt spilles på en ukulele.

Om du har lyst til å lære deg å spille på en ukulele finner du alt du trenger på Ukulele Buddy. Nettsiden viser deg enkle tips og teknikker om hvordan du kan lære deg å spille på en ukulele.

Les også:  ANNONSE: Kom deg i bedre form med sykkel

Ukulele Buddy drives av de kjente ukulele-spillerne Jp Allen og Mitch Chang. Nettsiden gir deg tilgag til videoer, notebøker og mye mer.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.