Gulating trapper opp priskrigen på øl

gulating

I september 2018 gikk Gulating ut og erklærte priskrig mot de store dagligvarekjedene. I dag trapper kjeden som har ølutsalg i Bodø opp satsingen på pris ytterligere.

– Vi har lovet å slåss for at alt godt øl skal bli rimeligere for norske forbrukere, og at priskrigen i fjor høst bare var det første slaget i denne kampen. Nå følger vi opp og viser at vi fortsatt mener alvor, sier Rolf Ivar Skår, administrerende direktør i Gulating Gruppen AS.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

Alle Gulatings 23 ølutsalg over hele landet kickstarter i dag en lagertømmingskampanje, med kraftig nedsatte priser på et utvalg spennende øl for alle smakspreferanser.

– Vi holder fast ved at vi skal være billigst i Norge blant alle typer butikker som tilbyr et bredt utvalg øl, sier Skår, som mener alle er tjent med at det legges til rette for at kundene skal betale mindre, sier Skår.

Les også:  Bodø/Glimt første partnerklubb til EA SPORTS FC

– Vi så at lanseringen av den første priskrigkampanjen akkurat som forventet ga en samlet vekst for butikkene våre.

Denne oppturen kommer også bryggerinæringen til gode.

– I et Gulating ølutsalg møter kunden et uslåelig utvalg, kombinert med unik fagkunnskap og et rikholdig mangfold av produkter til priser som ligger inntil ti kroner under dagligvarekjedene. Dette er en strategi som i høyeste grad bidrar til å sørge for fortsatt vekst i norsk mikrobryggeribransje, fastslår Skår.

Les også:  Fra bank til kunst i Bodø: – Får millionbeløp fra Kulturminnefondet

Timingen med kampanjestart på selve Valentines Day er heller ikke helt tilfeldig.

– Vi vil benytte anledningen til å slå fast overfor forbrukerne og våre kunder at vi virkelig setter pris på dem og holder vårt løfte – nemlig å tilby førsteklasses smaksopplevelser til en fornuftig pris, avslutter Rolf Ivar Skår.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.