Nå blir det V5 på onsdager igjen

norsk rikstoto

Fra og med onsdag 20. februar gjeninnføres V5 på onsdager på landets hovedbane Bjerke. I første omgang dreier det seg om en testperiode til og med uke 16.

V75 Bonus har siden innføringen vært en suksess. Dette spillet har stabilisert seg på et langt høyere omsetningsnivå enn spillet som ble erstattet, V76, men samtidig har Rikstoto mistet en del av sine mest trofaste kunder.

– V75 Bonus har gitt oss flere kunder totalt sett, og vi er godt fornøyde med produktet, men samtidig vet vi at særlig Bjerke har hatt en stor skare av V5-spillere som har savnet dette produktet, sier Harald Dørum, administrerende direktør i Norsk Rikstoto.

Totalen vil øke
Rikstoto regner med en viss kannibalisering etter at V5 nå kommer i tillegg til V75 Bonus på onsdager, men stiftelsen er ikke i tvil om at totalbildet vil bli positivt:

Les også:  Skiskyting: Dommen mot Anders Besseberg anket å stedet

– Vi har nå i en periode testet V75 Bonus som eneste store spillprodukt onsdag kveld. Markedet har ikke respondert fullt ut som forventet, og vi ser at det er behov for ytterligere et spill på denne løpsdagen. Vi har stor tro på at V5 vil gi omsetningsvekst – og ikke minst enda flere fornøyde kunder, sier Harald Dørum.

Bjerke er klar
Bjerke travbane er klar til å innføre V5 på kort varsel. Bjerkes direktør, Arnlioth Heltberg, sier at man har alt klart med tanke på gjeninnføringen av produktet:
– Vi har løp nok til å avvikle både en god V75 Bonus og en spennende V5-omgang, så dette takler vi fint. På Bjerke vet vi at V5 har vært et savn blant våre mest lojale kunder, så vi ønsker gjeninnføringen av V5 velkommen, sier Arnlioth Heltberg.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.