Norges Rytterforbund

Victoria Gulliksen er klar for World Cup-finale

Nå er det slått fast – Victoria Gulliksen har som tidenes første norske kvinnelige rytter sikret seg en plass i World Cup-finalen i sprangridning i Omaha, USA, i april. Sesongens siste kvalifisering... Les mer »
hest360

Hest360 og Märtha Louise inviterer til kjendisløp på Bjerke Travbane

Hest360 v/Märtha Louise har utfordret syv kjente personer til et «Kjendisløp» i travkjøring. Løpet går av stabelen søndag 8. september klokken 14:30 på Bjerke Travbane, i sammenheng med Norsk Travderby og Norsk... Les mer »
norsk rikstoto

Nå blir det V5 på onsdager igjen

Fra og med onsdag 20. februar gjeninnføres V5 på onsdager på landets hovedbane Bjerke. I første omgang dreier det seg om en testperiode til og med uke 16. V75 Bonus har siden... Les mer »
rikstoto

Märtha Louise og Hest360-fondets første stipendvinner i Mo i Rana

I dag er en historisk dag for norsk hestesport. Styret i Hest360-fondet offentliggjorde de aller føste stipendvinnerne i dag kl. 17.30, etter å ha fått 67 fantastiske søkerne. Styret hadde sine utfordringer... Les mer »
ford

VIDEO: Märtha Louise og Ford utfordrer hele Norge til stor ryggekonkurranse

Ford Motor Norge og gründerselskapet Hest360 utfordrer nå hele Norge for å finne ut hvem som er best til å rygge med hestehenger eller høy skaphenger. Film deg selv mens du kjører... Les mer »
rikstoto

V75 – Nå også på onsdag!

Fra og med onsdag 5. desember vil travsportens svar på «Tippeligaen» arrangeres to ganger i uka: V75 hver lørdag og V75 Bonus hver onsdag. V75 og V75 Bonus har i store trekk... Les mer »