ANNONSE: Gode reisetips alle burde få med seg

Denne sommeren er det nok mange som tenker seg ut å reise igjen. Etter lang tid med Norgesreiser er det forståelig at man ønsker å oppleve det store utland igjen. Vi har derfor funnet frem noen gode reisetips slik at reisen din blir så god og trygg som overhodet mulig. Forhåpentligvis vil disse tipsene gjør at reisen din bli helt perfekt.

På reise kan det oppstå mange uforutsette situasjoner, og det kan være greit å være litt forberedt før man reiser. For selv om man ikke kan være forberedt på alt, så kan man være litt føre var. Dersom du er usikker på hvor du skal reise i år, så kan du finne supre tips hos BedreReise.

For litt ekstra trygghet på reisen

Det å føle seg trygg når man reiser er viktig for at du skal få en så god reise som overhodet mulig. Mange tenker nok at man ikke trenger å tenke over dette når man reiser i Europa, men husk at det er mange turistfeller man kan havne i også når man reiser i kjent farvann. 

Hengelås 

Noen tenker nok at man er litt ekstrem dersom man reiser med en hengelås, men du vil bli overasket over hvor ofte du kan få bruk for den. Om du bor på et hotellrom så vil du ofte kunne finne en safe, men det er ikke sikkert at du får plass til alt her. Derfor kan det være supert å ha med seg en hengelås slik at du kan låse inn verdisaker i kofferten din. Om du reiser med ryggsekk og bor i sovesal så er dette spesielt lurt ettersom andre kan ha tilgang til sekken eller kofferten din. 

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

Pengebelte 

Ideen med et pengebelte er god. Likevel så er det viktig å påpeke at tyver er fullt klar over at disse eksisterer. Om du skal bruke et pengebelte så er det derfor viktig at du bruker en av de tynne som du kan ha innenfor bukse, skjørt eller shorts. Dersom du benytter deg av en av de større som ligner en rumpetaske så ber du praktisk talt om at beltet skal bli stjålet. 

Et ekstra kredittkort 

Det å reise med kredittkort er en god ide uansett. Når du reiser med kredittkort så vil du få tilbake på forsikringen dersom kortet ditt skulle bli stjålet eller spist opp av en ATM-maskin. Om du ikke har kredittkort, så anbefales det at du tar med deg et ekstra bankkort slik at du vet at du har tilgang til penger selv om et av kortene skulle bli borte eller stjålet. Dette kortet bør du ikke ta med deg rundt ellers, ha det som en sikkerhet liggende i kofferten eller i safen.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

Ikke ta med deg mer det du trenger på dagstur

Når du skal ut på restaurant eller når du skal besøke en turistattraksjon for dagen, ikke ta med deg mer enn det du trenger. La pass og iPad ligge hjemme. La det ekstra bankkortet og de ekstra kontantene ligge i safen eller låst i kofferten din. På den måten vil du miste mindre dersom du skulle legge fra deg vesken et sted eller om den skulle bli stjålet.

Få som mye som mulig ut av reisen din 

Uansett om du reiser på ferie med familien din eller om du reiser på backpacking i Asia alene, så ønsker man å få så mye som mulig ut av reisen sin. Vi har derfor funnet frem noen gode tips til hva du kan gjøre for å få så mye som mulig ut av den spennende reisen din. Forhåpentligvis vil noen av disse komme til god nytte når du skal ut å reise. 

Spør på hostellet eller hotellet 

Når du er ute og reiser så anbefaler vi at du spør i resepsjonen om gode delas du kan få under oppholdet ditt. Ofte vil hosteller ha gode avtaler ettersom det stort sett er reisende på budsjett som bor på disse stedene, men du skal ikke se bort i fra at du kan finne et godt tilbud hos et hotell også. Spør om avtaler på turistattraksjoner, aktiviteter eller steder der du kan få et billig måltid. Om du spør de riktige spørsmålene, har de som oftest gode svar.

Les også:  ANNONSE: Kredittium hjelper deg med å sammenligne lån på 5000

Besøk et lokalt turistkontor 

Lokale turistkontor har ofte gode tips du kan nyte godt av. Her kan du få informasjon om hvordan du kan komme deg billigst mulig fra et sted til et annet, eller gratisaktiviteter som finnes på området. For deg som reiser med familie eller venner, eller som av andre grunner ikke nødvendigvis ser etter de billigste mulighetene, så vil de ofte også ha gode tilbud på for eksempel leie av båt eller bil. Det skader aldri å ta turen innom.

Dropp middag eller lunsj hos turistattraksjonene 

Det finnes mange supre turistattraksjoner det er verdt å besøke, men ikke spis middag og lunsj her. Maten er stort sett overpriset og under mål. Spis heller litt lenger unna slik at du får et bedre og billigere måltid.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.