Elendige meningsmålinger – Toalettpapir med Støre utsolgt!

jonas gahr støre

Regjeringspartiet Arbeiderpartiet ser ut til å føle velgernes harme over høye skatter og høye strømpriser, og har nå mistet det meste av sin oppslutning.

«Bunnpunkt for Ap på snittmåling for november. Høyre seiler opp med sin beste måned på meningsmålingene på mange år. Samtidig har regjeringspartiene mistet en tredel av mandatene sine siden valget», skriver Dagens Næringsliv. Også FrP får høyere tall på meningsmålingene nå.

Les også:  Få på plass skilting for hurtiglading!

– Dette er kritisk dårlige tall for regjeringspartiene, sier valgforsker Johannes Bergh ved Institutt for samfunnsforskning til NTB.

Ikke siden man begynte med meningsmålinger har en regjering tapt så mye oppslutning på så kort tid, påpeker han.

Men det er aldri så dårlig at det ikke er godt for noe. Toalettpapir med ansiktet til statsminister Jonas Gahr Støre (Ap) er helt utsolgt ifølge nettbutikken Partyking.no.

Les også:  LESERINNLEGG: Kuttene vil ramme den nordnorske befolkningen!

Arbeiderpartiet får i gjennomsnitt 18,3 prosents oppslutning på de ni meningsmålingene som er gjennomført i november, ifølge nettstedet Poll of polls. Med det er partiet nede på et historisk bunnivå. Og regjeringspartneren Senterpartiet nærmer seg farlig nært sperregrensen.

At man er utsolgt for toalettpapir med den sittende statsministeren som motiv, til en pris på nesten 60 kroner rullen – i trange økonomiske tiden – sier kanskje noe om hva velgerne mener om hvordan landet styres for tiden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.