glimt

Bodø/Glimt-spiller Albert Grønbæk til topps på NTB-børsen

Bodø/Glimt-spiller Albert Grønbæk (22) topper NTBs spillerbørs ved serieslutt og går derfor til topps på NTB-børsen i Eliteserien 2023. – Jeg må sende en stor takk til hele laget og trenerteamet for... Les mer »
ntb

NTB gir julegave til Reportere uten grenser

I et år der ytringsfriheten er satt ytterligere på prøve ønsker NTB å bidra til det motsatte og gir Reportere uten grenser støtte denne julen. – Det er vanskelige forhold verden over.... Les mer »
jonas gahr støre

Elendige meningsmålinger – Toalettpapir med Støre utsolgt!

Regjeringspartiet Arbeiderpartiet ser ut til å føle velgernes harme over høye skatter og høye strømpriser, og har nå mistet det meste av sin oppslutning. «Bunnpunkt for Ap på snittmåling for november. Høyre... Les mer »
ntb

Amahl Pellegrino kåret til årets spiller i Eliteserien 2022

Bodø/Glimt-spiller Amahl Pellegrino (32) topper NTBs spillerbørs ved serieslutt og kåres dermed til årets spiller i Eliteserien 2022 av NTB. Glimts venstreving har levert strålende i sin første fulle sesong på Aspmyra.... Les mer »
politiet

Fire menn siktet for voldtekt på Sortland: Politiet nekter å oppgi statsborgerskap

Fire menn er pågrepet og siktet for voldtekt på Sortland i Nordland. Politiet nekter å oppgi de siktedes statsborgerskap. – Det har ingen betydning for saken, sier politistasjonssjef Bjørn Følstad Larsen til... Les mer »
ntb

Sandra Simonsen til topps på NTB-børsen for 1. divisjon

TIL 2020-spiller Sandra Simonsen topper NTBs spillerbørs ved serieslutt og kåres dermed til “årets spiller” i 1. divisjon av NTB og OBOS. – Det er veldig stas å vinne en slik pris.... Les mer »
ntb

Janni Thomsen til topps på NTB-børsen for Toppserien

Vålerenga-spiller Janni Thomsen topper NTBs spillerbørs ved serieslutt og kåres dermed til “årets spiller” i Toppserien av NTB og OBOS. – Det betyr mye å få denne prisen. Det er mange dyktige... Les mer »
ntb

Mathias Rasmussen kåret til årets spiller i OBOS-ligaen

Brann-spiller Mathias Rasmussen topper NTBs spillerbørs ved serieslutt og kåres dermed til “årets spiller” i OBOS-ligaen av NTB og OBOS. – Sesongen har gått over all forventning. For min egen del har... Les mer »
politibil

Varetektsfengslet etter tre branner på Sømna

En person siktet for å ha påsatt tre branner på Sømna er nå varetektsfengslet i fire uker onsdag, opplyser NTB. Forsvareren Theo Dretvik sier de vil anke kjennelsen. Vedkommende siktes for tre... Les mer »
Eirik Teigstad

Ny voldserstatningslov: Tusenvis kan miste retten til å søke erstatning

I juni vedtok Stortinget den nye voldserstatningsloven. Den avløser dagens regler for å søke kompensasjon etter å ha blitt utsatt for vold eller overgrep, ifølge Dagsavisen. Innføringen av ny voldserstatningslov vil føre... Les mer »