Donkey Kong verdensrekordholder Billy Mitchell tatt i juks

donkey kong

Bodøposten.no publiserte 1. april nyheten om at Billy Mitchell som har hatt verdensrekorden i Donkey kong i over 20 år kranglet med Donkey Kong Forum om verdensrekordene hans i Donkey Kong var gyldige.

Den 2. februar 2018 fjernet Donkey Kong Forum tre av Mitchells rekorder fra sin highscore-liste etter en analyse av Jeremy Young som hevdet at poengsummene ble til ved hjelp av en MAME simulator i stedet for orginal arkade-maskinvare.

Les også:  Eliteserien: Glimt vant mot Sarpsborg 08

– Jeg har aldri spilt MAME. Jeg har ikke MAME i hjemmet mitt, sa Mitchell til East Side Dave Show.

Nå har også Twin Galaxies som er den offisielle verdensrekord autoriteten innen dataspill besluttet å fjerne Billy Mitchells verdensrekorder i Donkey Kong – og alle andre rekorder i andre spill fra sine lister.

Guinness World Records skal ha blitt underrettet om avgjørelsen. Dette betraktes som litt av en sensasjon siden Mitchell er en legende innen dataspill og det har til og med blitt laget en film om hans rekorder som heter «King of Kong».

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.