Weber Pulse nominert til Årets Hageprodukt på Hagemessen

pulse grill

Den nye, elektriske grillen Pulse fra Weber er nominert til Årets Hageprodukt på Hagemessen. Konkurransen kårer årets nye, innovative og funksjonelle hageprodukt – til nytte og glede for alle hageentusiaster. Weber Pulse gjør grilling så enkelt som grilling bør være – og er derfor en brennhet kandidat.

Pulse har kraftig ytelse, smart teknologi, er enkel å bruke og rengjøre – og passer inn på selv de minste balkongene. Med integrert iGrill-steketermometer med egen app – tar Weber Pulse elektrisk grilling til et nytt nivå. Nå er det smart grilling som gjelder.

Les også:  Rives ut av butikkhyllene: – Etterspørselen vil ingen ende ta

– Vi er glade for nominasjonen til Årets Hageprodukt, og ser frem til å lansere grillen på Hagemessen og la de besøkende til messen få oppleve Pulse. Grillens nytenkende teknologi, kraftig ytelse, egne app og innebygde steketermometer gjør den enkel å bruke og revolusjonerer elektrisk grilling slik man kjenner det i dag, sier Carsten Ravn, Country Manager i Norge, Sverige og Finland.

Les også:  Nye tall: Stadig flere dropper tradisjonell TV

Selv om Pulse´ smarte teknologi bidrar til å gjøre selv uerfarne grillere til grillmestre, har grillen kapasitet til å appellere til selv de mest kresne. Premieretesteren var stjernekokken Kamilla Seidler, med utmerkelser som «Beste kvinnelige kokk i Latin-Amerika» på merittlisten*. På en helt vanlig takterrasse anrettet hun en avansert, tolv-retters gourmetmeny – der alt ble tilberedt på en Pulse. Det er med andre ord fullt mulig å få et komplett utekjøkken som passer både alle ferdighetsnivåer og som får plass på balkongen – det er fremtidens grilling!

Les også:  Over 4 millioner til landbruket i Nordland

Utstilling av finalistene og premiering vil skje på Hagemessen i Lillestrøm 20-22. april.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.