Dette er de mest populære navnene blant single

ungdom helse

Heter du Ida eller Andreas? Gratulerer, i så fall! Da har du nemlig størst sjanse til å høste fremgang i datingverdenen. En ny kartlegging fra datingappen happn viser at Ida og Andreas er de navnene som får mest mest oppmerksomhet i appen.

Felles interesser, en morsom profilbeskrivelse eller kanskje samme musikksmak? Det er mye som kan vekke interesse mellom to personer i en datingapp. Det samme kan fornavnet ditt. Men hva er de heteste navnene blant norske single? Heter du Ida, kan du være glad. Det er nemlig det jentenavnet som får flest likes i appen. Men også navn som Silje, Maria og Julie er med på topplisten og har god sjanse for romantikk.

Les også:  Hunde- og katteeiere: Pass på i kulda!

Blant menn er det Andreas som er det mest populære navnet. Men ikke fortvil om du heter Martin, Thomas eller Fredrik. Disse navnene er nemlig også med på topp 10- listen.

– Ofte har vi assosiasjoner knyttet til forskjellige navn, noe som kan påvirke oss i alle mulige sammenhenger. Det er imidlertid viktig å huske at det er en kombinasjon av flere faktorer som vekker interessen vår i en datingapp. Alt fra bilder til felles interesser og humor. Så selv om navnet ditt ikke kom med på listen denne gangen, er det ingen grunn til å gi opp håpet, sier Simone Quist Mathiesen, norsk datingekspert i happn.

Les også:  Topp 10: Hit reiser vi for å feire jul

Når det gjelder hva som er de vanligste navnekombinasjonene blant norske Crushes i appen, toppes listen med Ida og Martin i Crushes mellom menn og kvinner. Mellom menn og menn er det Marius og Stian som topper listen, mens Anne og Ingrid er den vanligste kombinasjonen i Crushes mellom kvinner.

De ti mest populære navnene blant norske single:

Kvinner

 1. Ida
 2. Silje
 3. Maria
 4. Julie
 5. Camilla
 6. Emilie
 7. Helene
 8. Ingrid
 9. Thea
 10. Karoline
Les også:  Advent: Store forskjeller på stearinlys

Menn

 1. Andreas
 2. Martin
 3. Thomas
 4. Fredrik
 5. Anders
 6. Daniel
 7. Marius
 8. Stian
 9. Magnus
 10. Kristian
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.