Dette er de mest populære navnene blant single

ungdom helse

Heter du Ida eller Andreas? Gratulerer, i så fall! Da har du nemlig størst sjanse til å høste fremgang i datingverdenen. En ny kartlegging fra datingappen happn viser at Ida og Andreas er de navnene som får mest mest oppmerksomhet i appen.

Felles interesser, en morsom profilbeskrivelse eller kanskje samme musikksmak? Det er mye som kan vekke interesse mellom to personer i en datingapp. Det samme kan fornavnet ditt. Men hva er de heteste navnene blant norske single? Heter du Ida, kan du være glad. Det er nemlig det jentenavnet som får flest likes i appen. Men også navn som Silje, Maria og Julie er med på topplisten og har god sjanse for romantikk.

Les også:  Hotelldirektør i Svolvær vil forby utleietjenesten Airbnb

Blant menn er det Andreas som er det mest populære navnet. Men ikke fortvil om du heter Martin, Thomas eller Fredrik. Disse navnene er nemlig også med på topp 10- listen.

– Ofte har vi assosiasjoner knyttet til forskjellige navn, noe som kan påvirke oss i alle mulige sammenhenger. Det er imidlertid viktig å huske at det er en kombinasjon av flere faktorer som vekker interessen vår i en datingapp. Alt fra bilder til felles interesser og humor. Så selv om navnet ditt ikke kom med på listen denne gangen, er det ingen grunn til å gi opp håpet, sier Simone Quist Mathiesen, norsk datingekspert i happn.

Les også:  Singel i 2023: Disse trendene bør du få med deg!

Når det gjelder hva som er de vanligste navnekombinasjonene blant norske Crushes i appen, toppes listen med Ida og Martin i Crushes mellom menn og kvinner. Mellom menn og menn er det Marius og Stian som topper listen, mens Anne og Ingrid er den vanligste kombinasjonen i Crushes mellom kvinner.

De ti mest populære navnene blant norske single:

Kvinner

 1. Ida
 2. Silje
 3. Maria
 4. Julie
 5. Camilla
 6. Emilie
 7. Helene
 8. Ingrid
 9. Thea
 10. Karoline
Les også:  Dette er mattrendene i 2023

Menn

 1. Andreas
 2. Martin
 3. Thomas
 4. Fredrik
 5. Anders
 6. Daniel
 7. Marius
 8. Stian
 9. Magnus
 10. Kristian
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.