Brevrekord-bonden Simen (25) ikke med i «Jakten på kjærligheten»

simen

Jaktenbonden Simen Gjølberg Johansen (25) har tidenes frierbrevrekord. Nå tas bonden ut av høstens «Jakten på kjærligheten»-sesong. Årsak: Han har forelsket seg.

TV 2 kan nå avsløre at bonden som denne sesongen har fått flest frierbrev er kornbonden Simen Gjølberg Johansen (25) fra Kråkstad. Han har tidenes brevrekord gjennom 14 sesonger av «Jakten på kjærligheten» med over 350 brev.

Nå tar TV 2 Simen ut av høstens «Jakten på kjærligheten»-produksjon.

– I påsken møtte Simen en jente som han forelsket seg i og de er fortsatt veldig forelsket. Derfor ser TV 2 og «Jakten»-redaksjonen seg nødt til å ta Simen ut av høstens sesong av «Jakten på kjærligheten». Hele konseptet med «Jakten på kjærligheten» handler om at vi ønsker å hjelpe bønder med å finne kjærligheten så ikke de må flytte fra gårdene og til byene. At Simen nå har funnet kjærligheten er jo akkurat det som vi ønsket skulle skje, selv om vi så klart helst hadde sett at det hadde skjedd på TV 2 i «Jakten på kjærligheten»-sesongen. «Jakten» er bygget på verdier som ærlighet og ekthet. Av respekt for frierne til Simen, og jenten han har møtt, kan vi ikke la ham date på TV 2. Det ønsker hverken TV 2, redaksjonen eller Simen selv, så vi har kommet til en enighet, sier prosjektleder for «Jakten på kjærligheten» i TV 2, Kari Hansmark.

Les også:  Disse skal lede Melodi Grand Prix 2024

– Er det lett å trekke seg fra «Jakten på kjærligheten»?

– Det er ikke lett å trekke seg som bonde i «Jakten på kjærligheten», og det har vært mange samtaler mellom produksjonen, TV 2 og Simen. Det skal veldig gode grunner til for å trekke seg. Men vi er ikke tjent med å ha med en bonde som har utviklet sterke følelser for en jente i forkant så her er det et ønske fra TV 2 og redaksjonen at Simen ikke skulle fortsette innspilling, noe Simen sa seg enig i. Simen har vært en veldig populær bonde med brevrekord. Men vi har fem flotte bønder fortsatt som vi er i innspilling med, og de fire bøndene som har flest frierbrev er de seerne våre får følge på TV 2 i høstens sesong av «Jakten», sier Hansmark

Les også:  Ny bok: Petter Dass

Den nyforelska bonden er glad og takknemlig for at situasjonen har løst seg.

– Jeg har vært heldig og møtt en jente som jeg har forelska meg i. Jeg har funnet kjærligheten før «Jakten på kjærligheten» starter, og jeg ønsker ikke å ta fra en av de andre bøndene muligheten til å finne kjærligheten på TV 2. Jeg har utviklet sterke følelser for denne jenten, og føler det blir helt feil å ikke gi dette en sjanse. Jeg har derfor av hensyn og respekt til frierne som har skrevet brev til meg, jenten jeg har møtt, TV 2 og redaksjonen valgt å være ærlig om dette, og fortalt hva som er skjedd. Etter mange samtaler er vi blitt enige om at dette er til det beste for alle parter og vi har kommet til enighet om at jeg skal ut av produksjonen, sier Simen Gjølberg Johansen.

Les også:  Over 200 000 har sett "Den første julen i Skomakergata"

– Hva vil du si til alle jentene som har skrevet frierbrev til deg?

– Jeg er veldig ydmyk og takknemlig for alle brevene jeg har fått. Jeg beklager hvis jeg skuffer noen. Det at jeg fikk sterke følelser for en jente utenom «Jakten på kjærligheten» var ikke forhåndsbestemt. Jeg håper frierne og seerne av «Jakten» vil forstå, og det hadde vært mye verre om jeg hadde fortsatt i sesongen og datet friere når hodet og hjertet mitt var hos en spesiell jente. Jeg ønsker det beste for frierne som har sendt meg brev og håper de finner kjærligheten. Og jeg ønsker TV 2, bøndene og redaksjonen lykke til med høstens sesong, sier Gjølberg Johansen.

«Jakten på kjærligheten» sesong 15 har premiere på TV 2 til høsten.

I første episode av «Jakten på kjærligheten» til høsten får vi møte Simen og hans utvalgte i et intervju med programleder Gunhild Dahlberg.

Foto: Espen Solli/TV 2

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.