Bertel O. Steen viser ny elektrisk lastebil på Zerokonferansen

Bertel O. Steen

Bertel O. Steen er sponsor av Zerokonferansen og ønsker å bidra til utslippsfri nyttetransport gjennom å presentere biler som er attraktive for håndverkere og transportører.

På Zerokonferansen 7. og 8. november på Skur 13 i Oslo, viser Bertel O. Steen frem den elektriske lastebilen Fuso eCanter.

– Vi er meget fornøyde med at vi kan vise den elektriske lastebilen Fuso eCanter på Zerokonferansen. Den vil kunne bidra til at byer med strenge utslippskrav får en enklere og utslippsfri nærdistribusjon av varer. eCanter kan gjennom en påbyggsvennlig fleksibilitet dekke mange ulike transportbehov, uttaler Per Ragnar Johansen, konserndirektør Mercedes-Benz Nyttekjøretøy hos Bertel O. Steen.

Les også:  Skyter opp nett-sattelitter med SpaceX

For lastebilen Fuso eCanter er det planlagt serieproduksjonsstart i 2021. Rekkevidden er på 100 kilometer i henhold til den nye realistiske WLTP-målemetoden, og den har en toppfart på 80 km/t. eCanter chassis har en nyttelast på opptil 4600 kg, avhengig av antall batteripakker. Ved hurtiglading nås 80 % batterikapasitet på én time.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.