Israelsk hotell vant pris for verdens kuleste hotellbasseng

hotell israel

Beresheet Hotel i Mitzpe Ramon i Negevørkenen i det sørlige Israel har utsikt mot erosjonssirkelen Makhtesh Ramon, og vant nylig TravelAgentCentral.coms pris for «Verdens kuleste hotellbasseng».

TravelAgentCentral er en av verdens mest populære nettsteder for reisearrangører som ser etter nyheter om cruise, reisemål, hoteller, flyselskaper og rundturer.

Dette er hva TravelAgentCentral har å si om Beresheet: «Reisende på ferie i Israel vil ha flere kule bassenger å velge mellom når de bor på det stilige Beresheet Hotel. Hotellet ligger på toppen av en klippe og tilbyr utsikt over verdens største erosjonssirkel, Makhtesh Ramon.

Les også:  Spiller inn nye togruter i Nordland

Private bassenger ved ørkenen
Resorten ligger i Negevørkenen og har 39 suiter på bakkenivå med private bassenger, et endeløst basseng utendørs og et innendørsbasseng. Innendørsbassenget er oppvarmet og har avslappende musikk som spilles under vann, mens utendørsbassenget ligger på kanten av klippen. Hvert basseng tilbyr utsikt mot ørkenlandskapet. Gjester kan bestille rom eller deluxe-villaer med private bassenger som har utsikt mot ørkenen eller erosjonssirkelen.»

Les også:  Flyrutene i Nordland må bedres

Gjestene kan hygge seg med måltider, slik som vegetarretter, fisk eller gourmet-kjøtt, varme og kalde drikker og alkoholholdige drikker i Rosemary Restaurant, som ligger ved bassenget, eller i lobbybaren.

Beresheet Hotel dekker omtrent 50 mål og består av 101 private villaer med én eller to etasjer, som er spredt rundt på resorten i varierende avstand fra hverandre.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.