MUSIKK: Lemaitre – Little Things

universal

Lemaitre rundet nylig av en hektisk Europaturné med ti konserter i løpet av 12 dager. Turnéen, hvor de hadde med seg Dagny, ble avsluttet i København 28. oktober. I dag settes kursen mot Bergen og USF Verftet.

Kun to uker etter at de som første norske act ga ut Spotify Singles, er bandet i dag også klare med sin nye singel «Little Things». Lemaitre viser en ny side av seg selv med denne nydelige poplåten, som er Ukas låt på P3.

Les også:  Bodø: Program for 17. mai 2024

Norgesturnéen er innom Stavanger, Trondheim, Oslo og Ålesund før den avsluttes i Volda lørdag 17. november. Lemaitre ligger ikke på latsiden, og 2018 avsluttes med en USA-turné, hvor de bl.a. besøker Los Angeles, San Diego, Seattle og New York.

Lemaitre holdt nylig en lukket intimkonsert på de nye YouTube-kontorene i London, med en Q&A og gjesteopptreden av Timbuktu på deres nye versjon av «Big». De lagde også en unik cover av Tame Impalas «Feel Like We Only Go Backwards».

Les også:  Lanserer egen Eurosong Radio

Musikkvideoen til «Big» har med seg vennene Magnus Devold, Jonis Josef og Markus Neby. Bandet har sanket inn over 120 millioner streams på Spotify og gjort store turnéjobber som Coachella, Lollapalooza, Roskilde og flere. P3-hiten «Rocket Girl» med australske Betty Who var temalåten for X Games Norge 2018.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.