ANNONSE: 6 raske måter å spare tusenlapper på

lån kreditt

Ofte bruker vi mye tid på å tjene penger, for eksempel med å jobbe ekstravakter, jobbe overtid eller ha en ekstrajobb eller lignende. Men du kan like enkelt få flere tusenlapper til overs med disse raske metodene.

Du kan nemlig spare tusenlapper ved å enkelt følge disse kjappe metodene, og du kan gjøre alt sammen fra din datamaskin eller mobiltelefon. Her er 6 raske måter å spare tusenlapper på:

 1. Boliglån
  Om du ikke leier bilig må man kjøpe en bolig, og da har man vanligvis et boliglån. Selv om rentene varierer lite fra bank til bank kan en forskjell på bare 1% bety utrolig mye. Sjekk hvor mye du kan spare på Finansportalen.no.
 2. Billig strøm
  Strøm har blitt kostbart i de siste årene, man bare om du ikke bruker en billig strømleverandør. Og dem finnes det mange av. Spar tusenlapper enkelt ved å sjekke Strømpris.no.
 3. Billige lån
  Vi må alle låne penger flere ganger i løpet av livet, enten det er til bil, moped, oppussing, møbler og så videre. Det er store forskjeller i låenernten, men du finner enkelt billige lån her.
 4. Mobilabonnement
  Også på mobilabonnement er det tusenlapper å spare, velg rett abonnement og velg den billiste operatøren. Og det billigste abonnementet finner du på Telepriser.no.
 5. Refinansiering
  De fleste av oss har flere lån, men var du klar over at du kan spare tusenvis av kroner på noen minutter bare med å refinansiere lånene dine? Spar penger med refinansiering her.
 6. Gratis nyheter
  Hvorfor batale for nyheter i butikken når du kan få dem gratis på nettet? Å kjøpe papiraviser hvewr dag koster mye penger i løpet av året. Dem kan du jo selvsagt lese gratis på Bodøposten.no.
Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.