Åpning av Samvirkelaget-kafeen i Bodø

s-laget

Torsdag klokken 10 er det duket for åpning av den nye kafeen i Storgata 48, ved Coop Prix øverst i sentrum. Men den nye kafeen med det tradisjonsrike navnet ser slettes ikke gammeldags ut.

Lokalene har i flere måneder vært stengt, men i de siste dagene har det blitt lettet på sløret og nå kan alle se at dette ser meget lovende ut.

– Vi har gleden av å ønske deg hjertelig velkommen til vår nye kaffebar. De siste månedene har vært spennende og lærerik, og nå er den store dagen rett rundt hjørnet, sier Truls Bjerke som er daglig leder.

Les også:  Bodø-ungdommer vil lage handlenett med nord-norske kraftgloser på

Samvirkelaget heter kafeen men forkortelsen S-laget brukes også av personalet, men interiøret er så moderne som du får det.

– Våre 14 flotte medarbeidere øver som bare det på baristafaget, og vi er utrolig spent på responsen. Hos oss skal vi servere kjappe frokost og lunsjretter, og selvfølgelig nydelig kaffe. Så gjenstår det bare å håpe at Samvirkelaget blir stedet for gjestene, både når det gjelder mat, kaffe og atmosfære, sier Truls Bjerke.

Les også:  Resirkulert mote fra Bodø kan bli ny trend

Kafeen blir sikkert en suksess, det er kanskje mer spenning knyttet til om bodøfolk vil kalle plassen Samvirkelaget eller S-laget etterhvert.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.