rema 1000

Roy-Johann fra Bodø er Årets talent 2024

Roy-Johann Eriksen Bjørsvik (22) fra REMA 1000 STORMYRA, er mottaker av utmerkelsen Årets Talent for 2024. Han er stemt frem av forelesere og deltakere ved REMA-skolens Talentprogram. Hvert år utdannes mellom 30-40... Les mer »
avinor

Flytrafikken i Nord-Norge: Tilbake til normalt etter fiberbrudd

Feilene og bruddene på fiberkablene er nå funnet og reparert. Alle systemer er testet grundig, og vi kan gå tilbake til normal drift, opplyser Avinor. – Vi beklager konsekvensene disse feilene har... Les mer »
pressenytt

Heymat fra Mo i Rana kjemper om viktig eksportpris

De har økt eksporten og doblet salget til USA. Nå er Heymat nominert til Norsk Industri Designindustriens høythengende eksportpris. De nominerte er Aclima, Devold, Fora Form, Hadeland Glassverk, Heymat, LK Hjelle, Lundhs,... Les mer »
wolt

Nå får Mo i Rana hurtiglevering for første gang

Leveringtjenesten Wolt utvider i Nord-Norge og nå kan ranaværinger få digg mat og andre varer levert hjem på døren i løpet av en halvtime. Dette er den første hurtigleveringstjenesten som etablerer seg... Les mer »
bodøposten

Her ruller Telia ut 5G i Nordland i sommer

Telia skal være først i Norge med et landsdekkende 5G-nett, og nå begynner den større moderniseringen av mobilnettet i den aller nordligste delen av landet vårt. Det betyr 5G overalt hvor det... Les mer »
bodøposten android

Oversikt: Aktiviteter i Bodø Sentrum 2024

Det er mange aktiviteter for alle aldre i Bodø sentrum i 2024. Bodø Sentrum har laget en oversikt over aktivitetene. Det er snart sommer i Bodø og siden Bodø er Europeisk kulturhovedstad... Les mer »
politi

Flere dødsfall knyttet til rus i Bodø

Bodø har den siste måneden mistet seks unge voksne etter bruk av narkotiske stoffer. Bodø kommune ønsker å bidra med informasjon til foreldre og lærere som kan være nyttig i samtaler med... Les mer »
nfk

Rødt kjemper for Skjoma i Narvik

Statkraft må holde minstevannføring i Skjoma for å redde laksebestanden i elva, krever Rødt Nordland. – Gjentatte vintre har elva Skjoma vært bunnfrosset på grunn av manglende minstevannføring. Norges vassdrags og energidirektorat... Les mer »
nfk

Vil ha turistskatt i Lofoten

– Et av verdens vakreste steder har blitt skjemmet av forsøpling og avføring de siste årene. Lofoten har ikke råd til å skaffe nok offentlige toaletter eller ta imot avfall fra opp... Les mer »
nfk

Rødt: Fylkesrådet bidrar til å overkjøre miljøhensyn i Nordland

– Det må bli slutt på at akvakulturtillatelser gis uten forsvarlig saksbehandling, sier fylkestingsrepresentant Elisabeth Anethe Olsen. Olsen tok opp temaet i en interpellasjon under fylkestingssamlingen i Svolvær 16, april. – Det har... Les mer »