fartsgrense

Fare for vannplaning – Pass på farten!

Det er spådd mye nedbør og springflo i store deler av landet det neste døgnet. Allerede har vått vintervær gitt mye vann på veiene. – Pass opp for vannplaning og skader på... Les mer »
naf

Prisene for hurtiglading av elbil er uoversiktlige og urettferdige

Ferske elbilister i Norge må manøvrere i et uoversiktlig landskap når de skal lade opp elbilene sine. – Det er en jungel med ulike prismodeller. Forbrukeren vet ikke hvor mye strøm de... Les mer »
vinter trafikk

NAF krever større fart på ladeutbyggingen i 2020

Det bygges både færre ladestasjoner enn lovet, og mange færre enn det som trengs. Det viser tall som NAF har samlet inn fra ladeoperatørene. – Regjeringen må kalle inn aktørene som skal... Les mer »
vinter

Derfor er det viktig å ta av vinterjakka når du kjører bil

Mange tar ikke av seg vinterjakka når de setter seg i bilen. Men kjører du elbil er sjansen større for at du gjør dette sikkerhetstiltaket. – Sikkerhetsbeltet er det viktigste sikkerhetsutstyret i... Les mer »
fartsgrense

Lurt å vaske bilen til jul – Og resten av vinteren

Over halvparten av oss vasker kun bilen en gang i måneden eller sjeldnere i vinterhalvåret, men å vaske den oftere kan spare deg for mange penger. – Julevask av bilen er lurt.... Les mer »
nybil bruktbil

Avventende bilkjøpere gjør at elbilsalget stagnerer

Elbilsalget har bremset i høst, og november var igjen en dårlig måned. – Det er en avventende holdning nå på tampen av året, men neste år vil det ta seg opp igjen.... Les mer »
vinter trafikk vei

Forbered deg på kolonnekjøring i vinterstormen

Med vinterens første vinterstorm på vei inn over Sør-Norge starter sesongen for kolonnekjøring og stengte fjelloverganger. Kolonnekjøring er krevende, stressende og ikke helt ufarlig. – Forbered deg før turen. Ha mat, drikke,... Les mer »
vinter

Fare for underkjølt regn – Vurdér å la bilen stå!

Det er sendt ut farevarsel om underkjølt regn i hele Norge med unntak av Finnmark fra natt til tirsdag 3. desember. Regn som fryser til is på bakken er det vanskeligste føret... Les mer »
naf

Rygg bilen inn på parkeringsplassen på Black Friday!

Norge har fått en ny «bulkedag», nemlig Black Friday. I hektisk jakt på gode tilbud, tar stresset lett overhånd og da er det fort gjort å dulte borti en annen bil. –... Les mer »
vinter trafikk

Se godt når du kjører i mørket – Ikke skru av fjernlyset for tidlig!

I vintermørket er det viktig å bruke lysene på bilen slik at du ser godt hva som er foran deg på veien. – For mange av oss skrur av fjernlyset for tidlig.... Les mer »