veier

Snøen kommer – Legg en spade og kjetting i bilen

I nord har vinteren kommet for lengst og de siste dagene har snøen lavet ned også i Sør-Norge de siste dagene. – De fleste av oss har kost og isskrape i bilen,... Les mer »
vinter

Fersk undersøkelse viser slurv med vinterdekk – Kan gi alvorlige konsekvenser

For mange kjører med gamle dekk eller sjekker ikke dekkene godt nok før de legger ut på vinterveiene, viser en ny undersøkelse. – Mange vet ikke hvilken risiko de tar, og andelen... Les mer »
lade elbil

NAF vil ha flere ladestasjoner

Angela Merkel vil ha en million ladestasjoner i Tyskland innen 2030. – Nå må regjeringen i Norge gjøre som Tyskland og si hvor mange ladestasjoner de mener det bør være i Norge... Les mer »
lade elbil

Snart 400  000 elbiler – Ikke nok ladestasjoner

Biler med stikkontakt øker i raskt tempo. Snart passerer Norge 400 000 elbiler og ladbare hybrider. – Vi er bekymret for at lademulighetene langs veiene ikke henger med på utviklingen, sier Nils... Les mer »
naf

NAF om nye vogntogkrav: – Gir håp om tryggere vinterveier

Farlige vogntog på norske vinterveier skaper bekymring blant bilistene. NAF har også vært på banen angående problemet. – Det er svært gledelig at samferdselsministeren vil innføre strengere krav til vinterdekk og flere... Les mer »
natt sentrum

Voksne må få på seg refleksen i høstmørket!

Kontrasten mellom godt synlige barn med refleksvest og en voksen uten refleks er enorm. – Det holder ikke å sørge for at barna har refleks, hvis du slurver og glemmer deg selv.... Les mer »
politi piggdekk

NAF-magasinet Motors vinterdekktest: Styr unna kinesiske billigdekk

Årets vinterdekktest viser at kinesiske billigdekk ikke duger verken med eller uten pigger. – Piggdekket fra Sailun er rett og slett rent lureri. Det skulle ikke vært lov å kalle det et... Les mer »
bomstasjon

Bompengene vil øke og skattefradraget uteblir

Forventningen om skattefradrag for bompenger og et bompengeregnskap blir ikke innfridd i budsjettet for 2020. – Vi er skuffet. Selv om regjeringen følger opp bompengeavtalen fra i sommer, hadde vi klare forventninger... Les mer »
nybil bruktbil

50  000 flere elbiler så langt i år

Salgstallene for bilsalget viser at 50 000 nye elbiler har rullet ut av bilbutikkene så langt i år. Det er flere enn i hele 2018. Da ble det solgt 48 000 nye... Les mer »
lade elbil

NAF krever mer rettferdige ladepriser

En stor NAF-test viser at forbrukerne betaler dyrt for hurtiglading av elbiler. Dagens måte å prise strømmen i ladestasjonene er uoversiktlig og urettferdig. Nå må det komme på plass en annen måte... Les mer »