bildekk

Unngå overraskelser på glatte veier: Vask dekkene!

Kjører du på saltet vei får dekkene dine dårligere veigrep. Saltet binder nemlig veistøv og annen skitt fra veien. – Da blir det en glatt overflate på dekkene som gjør at du... Les mer »
naf

NAF: – Bompenger rammer de med de laveste inntektene hardt

NAF har undersøkt hvor mye bompengeregningen kan øke i måneden før det blir en utfordring for familieøkonomien til folk. – Økte bompenger rammer de med lavest inntekt hardt. Samtidig settes det opp... Les mer »
natt sentrum

Full forvirring om kjørelys-regel

To av tre kjenner ikke regelen om bruk av kjørelys på norske veier. – Forvirring om lys kan skape farlige situasjoner, sier Georg Richvoldsen i Codan Forsikring. UP advarer mot regelen, NAF... Les mer »
naf

Vask ryggekameraet – Unngå kjedelig parkeringskrasj!

Skittent ryggekamera er ikke til å stole på og kan føre til at du rygger inn i en annen bil eller stolpen i parkeringshuset. – NAF anbefaler at du rygger inn når... Les mer »
naf

Jaguar I-PACE ble Årets bil 2019

Den eneste elbilen i finale-heatet stakk av med en knepen seier som Årets bil i Europa. – At en elbil vinner en slik kåring gir et signal til forbrukerne og bilprodusentene om... Les mer »
bomstasjon

NAF om Stortingets vedtak om veiprising: – Dette er bare bompenger på en ny måte

Stortinget bestemte seg tirsdag for å bestille «en utredning av ny teknologi som kan erstatte dagens bompengeordning». – Vi er overrasket og skuffet. Dette løser ikke noe som helst, sier Camilla Ryste,... Les mer »
naf

NAF: Tynnslitt tillit til vogntog på norske vinterveier

Farlige vogntog svekker folks trygghetsfølelse på vinterveiene. Det slår en ny undersøkelse fra medlemsorganisasjonen NAF fast. – Folk kjører med hjertet i halsen i møte med vogntogene, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i... Les mer »
vinter

Slik får du opp den frosne ladeluka

Med over 200 000 elbiler på veiene, har det dukket opp et nytt vinterfenomen; frosne ladeluker. Hyundai har måttet gå ut og beklage problemer med snø og is på ladeluken til Hyundai... Les mer »
naf

VIDEO: NAF krever flere kontroller av vogntog

Vogntog som ikke er skodd for norske vinterveier utgjør en uakseptabel risiko for bilistene. – Kravene til vogntogene må skjerpes og kontrollene økes, sier Camilla Ryste, kommunikasjonssjef i medlemsorganisasjonen NAF. Konsekvensene kan... Les mer »
vinter

Snø på bilen er trafikkfarlig og kan gi bot

Stort snøfall flere steder i landet fører til at mange må måke ut bilen hver morgen. – Å koste ren bilen for snø er viktig for trafikksikkerheten og det er ditt eget... Les mer »