ratt subaru

På fjellet til helgen? Sko bilen etter forholdene!

Skal du på fjellet eller over en fjellovergang i tiden fremover, bør du sjekke værmeldingen. – Er det meldt snø dit du skal, er vinterdekk obligatorisk. Kanskje må du ta piggdekkene av... Les mer »
lade elbil

2019 blir første år det selges flere elbiler enn bensin- og dieselbiler til sammen

Flere og flere av de som kjøper ny bil velger elbil. – I år selges det flere elbiler enn bensin- og dieselbiler til sammen. Nå haster det å få på plass flere... Les mer »
lade elbil

Fersk ladetest fra NAF viser at Nissan LEAF ikke klarer å lynlade

Mange har ventet på Nissan Leaf med god rekkevidde og hurtigere lading. Den har nå kommet, men ladehastigheten står ikke i stil til forventningene. – Vår test viser at den kun lader... Les mer »
fartsgrense

Bruktbilkjøp: Kunstig lav kilometerstand på bruktbilen er et varsel

Norske bilkjøpere svindles hvert år for flere milliarder av kroner som følge av kilometer-juks. Faren for at bruktbiler importert fra utlandet er jukset med er ekstra stor. – Det er viktig å... Les mer »
naf

Utforkjøringer blir dødsulykker som følge av dårlige veier

Statens vegvesens dybdeanalyser av dødsulykker (UAG) viser at 60 prosent av utforkjøringsulykkene kunne vært uten dødelig utfall dersom sideterrenget hadde vært ryddet. – Manglende vedlikehold krever liv på norske veier. Bergnabber som... Les mer »
bomstasjon

NAF: – Bompengeløsning et stort skritt i riktig retning

NAF er glad for regjeringens framforhandlede bompengeløsning. – Avtalen reduserer egenbetalinger for både bilister og kollektivreisende. Dette er et stort skritt i riktig retning for trafikantene, og i tråd med det NAF... Les mer »
naf

Lav politiker-tillit i ny NAF-undersøkelse

Politikerne forstår ikke utfordringene på min hverdagsreise, svarer over halvparten en i ny NAF-undersøkelse. – Det er folk utenfor byene og de med de aller laveste inntektene som i minst grad føler... Les mer »
buss iphone

Uten bil tar hverdagsreisen en time lenger

En av fire i distriktene anslår at hverdagsreisen ville tatt en time mer dersom de kun skulle brukt kollektivtransport, viser en fersk undersøkelse fra NAF. – En av tre i storbyene klarer... Les mer »
picknick

NAF-test av kjølebokser: – Ikke alle klarer å kjøle ned maten

NAFs nye test av syv kjølebokser til bil, viser at ikke alle boksene klarer å holde på kulda etter fire timer i bilen. NAF og Testfakta har testet syv kjølebokser som kobles... Les mer »
naf

Krever bombrikke i elbilen for billigere passering

Elbiler passerer gratis eller med rabatt i bomringer i hele Norge. Men skal du få rabatten på stedet, må du ha AutoPASS-brikke. – Uten bombrikke får du faktura med standardpris, og må... Les mer »