naf tesla

Ny NAF-undersøkelse: Elbilister mest positive til selvkjøring

Elbilister er mer optimistiske til ny teknologi, viser tall fra NAFs Trafikantbarometer. Mer enn én av tre elbilister er positive til å reise i selvkjørende biler. Kun en av fem eiere av... Les mer »
vesterålen

NAFs reisetips: Anbefaler Vesterålen og Andøya

Norgesferie blir stadig mer populært. – Sett av tid til noen uforutsette stopp og spontane omveier. Det er ofte de tingene du ikke visste om, som blir de største opplevelsene, anbefaler NAF... Les mer »
naf motor

Nå blir det færre fotobokser

Nå blir antallet fotobokser redusert, selv om de hindrer halvparten av de alvorligste ulykkene. – Vi har prinsipielle betenkeligheter mot boksene, sier samferdselsminister Jon Georg Dale til NAF-magasinet Motor. På 28 veistrekninger... Les mer »
naf

VIDEO: NAF-test av sykkelstativer

En ny test fra NAF og Testfakta viser at flere av sykkelstativene på det norske markedet verken tåler en unnamanøver eller en kollisjon i 30 km/timen. – Det er grunn til å... Les mer »
lade elbil

Ny ladeplan gir liten trygghet for elbilkjøperne

Regjeringen presenterte mandag sin nye handlingsplan for elbillading og alternative drivstoff. – Vi savner konkrete tiltak som gir elbilkjøperne trygghet for at de kan lade og bruke bilene i hele landet, sier... Les mer »
lade elbil

Skal du på elbilferie? Dette må du tenke på

Flere modeller har nå så god rekkevidde at elbilferie gjennom Europa ikke er noe problem. – Elbilferie er en stressfri tur om man planlegger litt, sier Nils Sødal, senior kommunikasjonsrådgiver i NAF.... Les mer »
lade elbil

Feil valg av hurtiglader kan bli dyrt

Nå kan du lade elbilen enda raskere på hurtigladere. Men lader du på feil lader, kan det bli en dyr affære. Inntil nylig kunne elbilister hovedsakelig lade med 50 kW på hurtigladestasjoner,... Les mer »
naf

Pass på takboksvekta i sommer!

Takboks er et kjærkomment ekstra bagasjerom på bilen under årets sommerferie. – Det er helt fint å bruke takboksen for å få med all bagasjen, men det er viktig at du passer... Les mer »
bilverksted

Råd fra NAF: Ikke la bilen stoppe ferien din

Motorstopp og flate batterier er blant de vanligste årsakene til at bilen stopper på ferieturen. – Det er lurt å sjekke om bilen er i god teknisk stand før du legger ut... Les mer »
tesla

Ny NAF-undersøkelse: Flere vil bytte til elbil

En av tre vil kjøpe elbil som sin neste bil, men fortsatt sitter like mange på gjerdet, ifølge en fersk undersøkelse av NAF. – Andelen som er sikre på at de vil... Les mer »