NENT Group sikrer ny og eksklusiv UFC-avtale

nent

Nordic Entertainment Group (NENT Group) og UFC har inngått en ny avtale som strekker seg over flere år. NENT Groups strømmetjeneste Viaplay vil fortsatt være hovedplattformen for alt innhold fra UFC, mens enkelte kamper vil vises på fri-TV-kanaler eller pay-per-view (PPV).

Den nye avtalen sikrer at NENT Group beholder de eksklusive rettighetene til verdens tøffeste kampsportorganisasjon. Alle nummererte stevner og UFC Fight Nights vil kunne strømmes direkte på Viaplay, mens alle underkort og preliminære kamper vil vises hver gang en nordisk utøver er involvert. 

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

NENT Groups Head of Sport, Kim Mikkelsen, fryder seg over den nye avtalen og mener at Viaplay er i en egen vektklasse når det kommer til direktesendt sport.

– Med over 300 millioner fans er UFC en av de raskest voksende sportsmerkevarene i verden, og i Norden har vi mange spennende fightere helt i toppen. UFC-sendingene på Viaplay har alltid dyktige, lokale eksperter og kommentatorer, noe som nye og gamle MMA-tilhengere setter pris på. Vi er i en egen vektklasse når det kommer til direktesendt sport, og vi gleder oss til å vise det beste fra UFC-ringen også de neste årene, sier Mikkelsen.

Les også:  Telenor: Fotball-EM får mobilnettet til å koke

Den amerikanske MMA-organisasjonen er også fornøyd med å ha fått avtalen i havn. 

– NENT Group har vært fantastiske partnere. De har gitt oss en utrolig plattform for våre nordiske og internasjonale UFC-stjerner, og deler vårt mål med å bygge MMA-sporten i hele regionen. Vi ser fram til å jobbe med NENT Group og levere det beste innholdet fra MMA-verden til våre nordiske tilhengere, forteller UFC Senior Vice President, David Shaw.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.