bilbrann

30.000 sprinkleranlegg har aldri blitt kontrollert

Sprinkleranlegg skal begrense og forhindre alvorlige branner, men ifølge Kompetansesenter for brann- og driftspersonell har 30.000 slike anlegg aldri blitt kontrollert. – Ingen har sjekket om de faktisk virker! Det sier daglig... Les mer »
lofoten

Stor skredfare og søkk vått i Nordland

Mildværet herjer med Nordland i dag. Det er stor snøskredfare i fjellet og varsles kraftig vind og mye nedbør. Uvanlig mild og fuktig luft fra sørvest treffer Nordland i løpet av mandag.... Les mer »
natt sentrum

Rådyre bilsmeller på årets siste dag

Skal du ut å kjøre bil på nyttårsaften? Da bør du passe litt ekstra på. I fjor kostet bilsmellene forsikringsbransjen registrerte på årets siste dag over 32 millioner kroner. – Vær og... Les mer »
bolig kjøkken brann

Disse brannfellene går vi i før jul

Undersøkelse om nordmenns vaner bekymrer forsikringsselskap i brannmåneden desember. I desember i fjor rykket brann- og redningsvesenet ut til 359 branner og branntilløp i norske boliger. Det er mer enn i noen... Les mer »
vinter trafikk vei

– Skremmende at folk kjører uten klar sikt

3 av 10 bilister sier at de kjører før rutene er fri for snø, is og dugg. Kjører du med denne sikten kan det få enorme konsekvenser. Fra fredag har Meteorologisk institutt... Les mer »
pils

Ikke ta denne sjansen dagen etter julebordet!

1 av 3 har kjørt uten å vite om de er edru dagen derpå. I fjor ble dobbelt så mange drept av ruskjøring som året før. – Julebord eller ei, du skal... Les mer »
kredittkort

Slik unngår du å bli svindlet på Black Friday

Mange gjør billige julegavekjøp på nett på Black Friday, men det er også en lukrativ dag for nettsvindlere. – Nyhetsbrev med lenker til falske nettsider popper opp hos mange som er på... Les mer »
mat

Julebordsesongen er her: Hadde du stoppet en promillekjører?

Skremmende mange er usikre på om de hadde stoppet ruset sjåfør fra å kjøre. – Ta nøklene hvis en som har drukket vil kjøre fra julebordet. Det kan redde liv., sier fagsjef... Les mer »
vinter

Utenlandske vogntog sprer skrekk i trafikken

Møte med utenlandske vogntog troner på en soleklar 1. plass over hva norske bilister frykter mest, ifølge en fersk undersøkelse. 55 prosent av de spurte trekker fram utenlandske vogntog som sin største... Les mer »
frende forsikring

Stor undersøkelse: Frende har Norges mest fornøyde forsikringskunder

For andre året på rad vinner Frende Forsikring den store kundeundersøkelsen EPSI Rating. Frende har både Norges mest fornøyde forsikringskunder og Norges beste skadeoppgjør. Mange tusen kunder har blitt intervjuet i høst... Les mer »