facebook

1 av 2 bryter loven på sommerferie

Halvparten av oss bryter loven med feriebildene våre i sommer. Unge voksne og østlendinger er verst i klassen på sosiale medier. – Veldig mange av folks feriebilder er faktisk lovbrudd. Det holder... Les mer »
lufthavn ferie

Pass på – Snart er det lørdag den 13.

Denne sommeren er det lørdag den 13. du bør passe litt ekstra på. I fjor var 13. juli datoen flest nordmenn opplevde skader på reise. – Det er jevnt med skader hele... Les mer »
sommer

Dette irriterer oss mest i sommer

Det er fryktelig irriterende når ferien ikke blir som vi hadde tenkt. Sjekk hva som får begeret til å renne over for nordmenn på sommerferie. – Dette er en liste mange kjenner... Les mer »
forsikring

Mobiler og jakker ekstra utsatt: Tyven elsker lørdager

Lørdag betyr fri for nordmenn flest, men for tyven er det ukens beste arbeidsdag. Mobiler og jakker står særlig høyt i kurs. – Vi ser en klar topp i antallet tyverier på... Les mer »
islam

1 av 4 er redde for terrorangrep i sommer

Frykten for terrorangrep lurer i bakhodet på ferierende nordmenn. Bør vi være bekymret? Og hva gjør vi hvis noe skjer? Kvinner er betydelig mer bekymret enn menn, viser reiseundersøkelsen YouGov har utført... Les mer »
fly reise ferie

Spår nytt rekordår for forsinkelser

Forsinkelse på reise var fjorsommerens store tema, og årets ferie blir neppe bedre, ifølge flyanalytiker. – Å komme for sent fram var en ting, men nye billetter og avbestillinger kunne koste 50.000... Les mer »
bolig kjøkken brann

Nordlendinger og trøndere dårligst på brannøvelse

Mer enn halvparten av oss har aldri hatt brannøvelse og prøvd rømningsveiene hjemme. – Det er uansvarlig! Du er nødt å vite hva du skal gjøre hvis det begynner å brenne, sier... Les mer »
iphone

Dette er den nye digitale trusselen du må vite om

Mobilkapring blir stadig vanligere og kan føre til store økonomiske problemer. I en fersk undersøkelse sier to av tre nordmenn at de er redde for å bli ID-tyvens neste offer. – Nordmenn... Les mer »
forsikring

17. mai: Folkemylderet er lommetyvens favoritt

– Vi registrerer tyverier både fra lommer, vesker og barnevogner, fra kafébord og garderober, sier Petter Lassen, som er skadesjef i Frende Forsikring. Han anbefaler at du kun tar med deg nødvendige... Les mer »
frende

Slik lurer du skityven i påsken

Hvert år blir nordmenn frastjålet skiutstyr for millioner av kroner. Denne uka venter alpinanleggene storinnrykk. Påsken er også høytid for folk med uærlige hensikter, men med dette enkle trikset lurer du kjeltringene.... Les mer »