vinter

Utenlandske vogntog sprer skrekk i trafikken

Møte med utenlandske vogntog troner på en soleklar 1. plass over hva norske bilister frykter mest, ifølge en fersk undersøkelse. 55 prosent av de spurte trekker fram utenlandske vogntog som sin største... Les mer »
frende forsikring

Stor undersøkelse: Frende har Norges mest fornøyde forsikringskunder

For andre året på rad vinner Frende Forsikring den store kundeundersøkelsen EPSI Rating. Frende har både Norges mest fornøyde forsikringskunder og Norges beste skadeoppgjør. Mange tusen kunder har blitt intervjuet i høst... Les mer »
vinter trafikk vei

Frost og snø i nord og sør: Nå blir det glattere på veiene

I nord er vinteren i gang for fullt og fra søndag meldes det om snø flere steder på Østlandet. – Det er mulig at folk våkner til snø i Oslo i neste... Les mer »
sykling

Norges første sykkelvennlige forsikringsselskap

Frende Forsikring er sertifisert som sykkelvennlig arbeidsplass. Over 50 indikatorer ligger til grunn for sertifiseringen og sykkelparkering, garderobefasiliteter, insentiver og ledelse er blant punktene som kartlegges. Det er Syklistenes Landsforening som sertifiserer... Les mer »
refleks

Refleksdagen: Hadde du sett fotgjengerne uten refleks?

De mørkkledde fotgjengerne ville vært veldig vanskelig å se for bilisten uten refleks. Likevel bruker bare 4 av 10 alltid refleks i mørket. – Det er alarmerende at så få bruker refleks.... Les mer »
vinterdekk

Ikke vent på glatta: Bytt til vinterdekk nå!

Når du står der med sommerdekk og må skrape bilen, er det for sent. – Da er det isete på veien også. Det er ingen grunn til å vente med dekkskift. Det... Les mer »
mus rotter

Nå kommer rotter og mus – Slik unngår du dem

Krafselyder og rar lukt i huset? Med disse grepene unngår du besøk fra gnagere og andre skadedyr i høst. – Når det blir kaldere i været og nedbøren øker søker gnagerne inn... Les mer »
båt

På høy tid å sikre båten mot storm og frost

Skal du først skal ha båten i vinteropplag, få den opp før den verste høststormen kommer. Det er hektisk aktivitet i mange båtforeninger om dagen. Høststormene er på vei, og båtfolket grøsser... Les mer »
lyn

Dette er de typiske lynskadene

Brannskader, skadet elektronikk, ødelagt mat i fryser og kjøleskap, men sjelden personskader. Det kraftige tordenværet som i morgentimene herjet ved Oslofjorden er på vei oppover innlandet, ifølge meteorologene. – Med enkle grep... Les mer »
alkohol bilfører

1 av 3 har kjørt bil uten å vite om de var edru

Dobbelt så mange ble drept av ruskjøring i fjor, som året før. Likevel svarer 1 av 3 at de har kjørt bil uten å være sikker på om de var edru i... Les mer »