multiconsult

Muliconsult skal prosjektere utbedring av dammen ved Rismålsvatnet i Sørfold

Multiconsult skal prosjektere utbedring av dammen ved Rismålsvatnet i Sørfold kommune i Nordland. Arbeidet utføres på oppdrag av Indre Salten Energi Produksjon AS. Prosjektet omfatter prosjektering og byggeledelse ved utbedringer av dammen ved... Les mer »
politiet

Bevæpnet politi i Mosjøen

Politiet skal ha trening i Mosjøen sentrum, nærmere bestemt området togstasjonen torsdag, opplyser Nordland politidistrikt. Det vil være bevæpnet politi i området ved togstasjonen i Mosjøen, ifølge Nordland politidistrikt. Les mer »
widerøe

Nytt liv i det gamle gruvesamfunnet Sulitjelma

Omgitt av majestetiske fjell, isbreer og et av Norges største uberørte fjellandskap, ligger det gamle gruvesamfunnet Sulitjelma. I det som en gang var landets nest største industriarbeidsplass, er det nå fornyet optimisme... Les mer »
ambulansebil

Alvorlig trafikkulykke i Rana

Politiet rapporterer om en trafikkulykk ved Flostrand i Rana. De stengte tunellene har blitt åpnet. Politiet vil dirigere trafikken forbi ulykkesstedet. Bilberger jobber med å få ryddet veien. En personbil med henger... Les mer »
Arktisk Sjamansirkel

Arktisk Sjamansirkel mot «grønn teknologi» på Helgeland

Onsdag 10. oktober kl. 18.00 blir det et arrangement på Samisk Hus i Oslo, med tema Hellig fjell og fredsmarsjen Jai Jagat 2020. Arktisk Sjamansirkel deltar i dette arrangementet med en seremoni... Les mer »
korn mat bakeri

Helgeland Bakeri har akutt mangel på baker

Det er tydeligvis mangel på bakere i Salten for tiden. Helgeland Bakeri har akutt mangel på baker, opplyser selskapet på Facebook i dag. – Vi er en liten organisasjon og er helt... Les mer »
brann brannbil

Mopedbil tok fyr i Fauske

Politiet melder at nødetatene rykket ut til Industriveien i Fauske etter melding om brann i kjøretøy i 17-tiden mandag. Det viste seg at det var en mopedbil som brant. Brannvesenet startet slukking... Les mer »
up

Vinglete bil stanset i Mo i Rana – Ble arrestert

En bil ble stanset for kontroll sør for Mo sentrum natt til søndag etter tips om vinglete kjøring. Bilfører fremsto som overstadig beruset, ifølge politiet. Bevissikring ble utført. Siktede er utenlandsk statsborger,... Les mer »
politi

To menn tatt for narkotika i Mo i Rana

To menn skal ha blitt arrestert og siktet for bruk av narkotika i Mo i Rana natt til lørdag i 4-tiden, ifølge politiet. De to mennene som ble pågrepet i Mo i... Les mer »
regn bodø

Våt og mild september – Tørt i Saltdal

Stasjoner på Østlandet, Vestlandet og i Trøndelag fikk omtrent det dobbelte av normal nedbør i september. Temperaturen for hele landet lå 0,7 grader over temperaturnormalen, melder Meterologisk Institutt. Månedsnedbøren var 120 prosent... Les mer »