eliaz

MUSIKK: Ny album av Eliaz fra Mo i Rana

Ivar Eliassen er kjent under artistnavnet Eliaz og er oppvokst i Mo i Rana. Han har vært aktiv i musikkmiljøet i Mo i Rana i band som Revenge og Tartini. Nå er... Les mer »
nrk

Ida fra Mo i Rana er med i NRKs nye reality-serie «Den ultimate agent»

Martin Giæver skal lede realityserien der 16 deltakere fra hele landet skal konkurrere om å bli den ultimate agent, og en av deltakerne er Ida Skjærvik Osmo (30) fra Mo i Rana.... Les mer »
alkohol

Heimkommarpub på bitte lille julaften i Steigen

Om du er på hjemmebesøk i Steigen kan du treffe andre besøkende i jula. Det blir nemlig Heimkommarpub på bitte lille julaften i Nybrygga i Steigen. Ta gjerne på deg årets julegenser... Les mer »
snøscooter

Ny forskrift for snøscooter til Kvalvatnet i Beiarn

Beiarn kommune sender nå forslag til lokal forskrift om løype for kjøring med snøskuter til Kvalvatnet på høring, opplyser Beiarn kommune. Forskrift om løype for kjøring med snøscooter til Kvalvatnet, Beiarn kommune,... Les mer »
bibel jul

Julelunsjkonsert på Fauske Bygdetun: Lys i mørketida

Leivsethuset på Fauske Bygdetun inviterer til en lun og stemningsfull julekonsert i Leivsethuset på Fauske Bygdetun. Nordlandsmuseets egne musikere Eirin Edvardsen og Maria Piel fremfører kjente julesanger, opplyser Fauske kommune. Julelunsjkonsert «Lys... Les mer »
sang

Fauske blandakor skal skape julestemning i Fauske kirke

Det blir julestemning i Fauske kirke 15. desember. Da skal det arrangeres «En førjulskveld med Fauske blandakor», opplyser Fauske kommune. Det blir to forestillinger, første kl. 19.30 og andre andre kl. 23.00.... Les mer »
Foto: Janter

4 millioner i støtte til lokale prosjekter i Meløy

På sitt siste ordinære møte før omstillingsprogrammet avsluttes, har omstillingsstyret bevilget 4 millioner kroner i støtte til ulike prosjekter i Meløy. Med disse vedtakene har omstillingsstyret brukt 100 millioner kroner siden oppstarten... Les mer »
julekonsert

Julekonsert med Susanne Lundeng i Fauske

Konserten «Kimer i Klokker – Julekonsert med folketoner fra Salten» går av stabelen 14. og 15. desember klokken 19.00, opplyser Fauske kommune. Julekonserten er med Susanne Lundeng (fele og sang), Bjørn Andor... Les mer »
hes

Eksklusivt intervju: Stappfulle julekonserter for Hekla Stålstrenga

Hekla Stålstrenga opplevde strålende suksess med slipp av julealbum og Julefolk-turné i fjor. Og i år gjentar Tromsø-bandet suksessen med utsolgte forestillinger i Bodø, Salten, Nordland og andre steder i Norge. Julekonsertene... Les mer »
politibil

Falt ned fra trapp på julebord i Rana: Politiet etterforsker

Natt til lørdag falt en mann i 20-årene ned fra en trapp på et julebord Rana. Mannen ble fraktet til sykehus av ambulanse og senere flydd til Universitetssykehuset Nord-Norge i tromsø. Tilstanden... Les mer »