fartsgrense

Stakk av etter alvorlig bilkrasj i Rana

Politiet fikk en melding om en totalvraket bil utenfor vei ved Straumbotn i Rana søndag morgen. Ingen personer var tilstede og bilskilt var tatt av. Politiet forsøkte å finne de involverte i... Les mer »
natur snø

To kvinner savnet på hyttetur i Rana

Politiet rapporterer om to kvinner som var på tur til Sauvasshytta i Rana natt til søndag hadde gått seg bort og ikke funnet frem. Kvinnene var godt kledd og hadde godt med... Les mer »
sykehus doktor

Enighet om nytt sykehus i Sandnessjøen

12 kommuner på Sør-Helgeland er nå enige om at det nye storsykehuset på Helgeland bør ligge i Sandnessjøen. Vefsn kommune gir dermed opp å få sykehuset lagt til Mosjøen, opplyser NRK. I... Les mer »
pynt lys dekor

Juleverksted i Hamarøy 12. desember

Hamarøy kommune ønsker velkommen til juleverksted på Hamarøy bibliotek 12. desember. Gløgg og klementiner serveres, arrangementet er også gratis, opplyser Hamarøy kommune. – Vi lager julekuler, julepynt, julekort og julefyrstikkesker – med... Les mer »
politi

Vold i Leirfjord: En til sykehus

Politiet har pågrepet en person i forbindelse med en voldshendelse på en privat adresse i Leirfjord i Helgeland natt til lørdag. En person er fraktet til sykehuset for behandling/observasjon. Politiet gjorde åstedsundersøkelse... Les mer »
brann

Brann i garasje i Meløy

Nødetatene rykket ut til en brann i en garasje i Halsa i Meløy natt til fredag. Det var ikke fare for spredning av brannen. Garasjen brant ned og brannvesenet hadde kontroll på... Les mer »
cloudshopper.net

Hamarøy kommune arrangerer «Data Detox»

Har du kontroll på din digitale identitet? Hva skjer med hjernen når vi bruker mye tid på skjerm? Dette er spørsmål kommunepsykolog Josef Dahlgren innleder med i foredraget «Hvordan påvirkes hjernen av... Les mer »
julelys

Leter etter julegran til Fauske torg

Avdelingen park/friluft i Fauske kommune trenger et tre på 10-12 meter som skal benyttes som juletre på Fauske torg, opplyser Fauske kommune. Fauske kommune trenger også middels store tre til offentlige plasser... Les mer »
politi

Trafikkulykke i Rana: To biler involvert

Politiet mottok en melding om en trafikkulykke med 2 personbiler involvert i Rana ved Steinbekkhaugen. Nødetatene rykket ut til ulykkesstedet. Det skal ikke være alvorlige personskader. Den nne føreren skal ha mistet... Les mer »
nordvik

Kåre Nervik Bilforretning i Mosjøen skal hete Hemnes Bil

Den 1. november ble Kåre Nervik Bilforretning AS fusjonert inn i Hemnes Bil AS. Bilforhandleren og -verkstedet i Mosjøen som er forhandler av Mercedes-Benz og Peugeot bytter nå navn til Hemnes Bil... Les mer »