alkohol

Utested i Mo i Rana mistet sjenkebevillingen

En skjenkekontroll i Mo i Rana natt til søndag avdekket så grove feil på et utested at utestedet ble fratatt skjenkebevillingen, opplyser Nordland politidistrikt. Det er ikke opplyst mer om hva de... Les mer »
politibil

Grov vold i Sandnessjøen – En til sykehus

Politiet rapporterer om en grov voldshendelse i Sandnessjøen natt til lørdag. En person er sendt til sykehus etter voldshendelsen. Politiet har pågrepet gjerningspersonen og satt igang etterforskning, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
gamle helgeland

M/S Gamle Helgeland får 630.000 kulturminnekroner

Passasjerfartøyet M/S Gamle Helgeland har fått tilsagn på 630.000 kroner fra Kulturminnefondet til flere tiltak for å bevare fartøyet. Gamle Helgeland har vært ute av drift siden 2015, men stiftelsen Gamle Helgeland... Les mer »
ambulanse

To biler i trafikkulykke i Sandnessjøen

Politiet rapporterer onsdag morgen at to biler er involvert i en trafikkulykke i Søvik i Sandnessjøen på fylkesveg 17. To personer skal være skadet, en person er sendt til legevakt og en... Les mer »
fiolin

Vandreteater med fiolin i Fauske

Nordlandsmuseet og Fauske kulturskole arrangerer et vandreteater på Fauske Bygdetun, opplyser Fauske kommune. Forestillingen heter «Askeladden og prinsessa på eventyr. På vandreteateret kan du bli med Askeladden ut på eventyr og møte... Les mer »
Foto: Frankemann

Gildeskål kommune inviterer til Folkehelseuka 2019

Merk deg uke 37 fra 9. – 15. september og bli med på Folkehelseuka 2019, oppfordrer Gildeskål kommune. Gildeskål kommune inviterer alle til å bidra i markeringen; lokalt næringsliv, barnehager, skoler, bedrifter,... Les mer »
martin øyen

Martin Øyen fra Storforshei kan bli Nordnorsk mester

Seks lærlinger, to i fra hvert av de tre nordligste fylkene, skal konkurrere om å bli Nordnorsk mester i anleggsmaskinførerfaget på NNBA i Tromsø 14. juni. En av de som deltar i... Les mer »
politi

Mann i 50-årene kjørte uten lappen i Fauske

Politiet rapporterer at en mannlig bilfører i 50-årene ble stanset i Fauske fredag formiddag. Det viste seg at mannen i 50-årene kjørte bil uten førerkort. Mannen er nå anmeldt og kan vente... Les mer »
up

Politiet: Trafikkulykke mellom MC og bil i Sandnessjøen

Politiet rapporterer om en trafikkulykke mellom en motorsykkel og en bil på Novikveien i Sandnessjøen torsdag kveld. Fører av MC har mulig brudd i en fot og har nakkesmerter og blir fraktet... Les mer »
mef

Helgelandspakke Nord nominert til pris for beste anleggsprosjekt

Tre finalister kniver om tittelen beste anleggsprosjekt i Nord-Norge som skal kåres under NNBA i Tromsø 14. – 16. juni 2019. – Formålet med prisutdelingen er å få en positiv markedsføring av... Les mer »