energi strøm

Rana og Nesna kan skape et nytt, norsk bærekraftig industrieventyr

Det norske selskapet FREYR AS planlegger å bygge battericellefabrikk og vindkraftpark i kommunene Rana og Nesna i Nordland. Selskapet møtte i går politiske gruppeledere, formannskapet og ordførerkandidater i Nesna kommune for spesielt å... Les mer »
politi

Båtulykke i Alstahaug: To personer skadet

Politiet melder om en ulykke med fritidsbåt som har havnet på land lørdag ettermiddag. To personer skal ha vært involvert, en kjørt med ambulansebåt til sykehus. En behandles av helsepersonell på stedet.... Les mer »
SubConnected

SubConnected inngår samarbeid med bedrift i Sandnessjøen

Det svenske selskapet SubConnected AB vil elektrifisere norsk oppdrettsnæring og inngår strategiske samarbeidsavtaler med Astorplast AS og Seløy Undervannsservice AS. – Vi er glade for å ha fått med på laget Astorplast... Les mer »
up

Tatt for ruskjøring i Mosjøen

Politiet rapporterer at en mann i 50-årene anmeldes for ruspåvirket kjøring i Mosjøen lørdag morgen Bevissikring skal være utført, og førerkort er beslaglagt, forteller Nordland politidistrikt på Twitter. Les mer »
politi

Arbeidsulykke i Rødøy: En omkommet funnet

Politiet rapporterer om en arbeidsulykkei i Smibelgvatnet i Rødøy. Ulykken skal ha skjedd 15.05.19, der hjullaset gikk gjennom isen. En person har vært savnet i vannet. Etter at politiet avsluttet søk har... Les mer »
fartsgrense

Råkjørte i rundkjøring i Mo i Rana – Mistet førerkortet

Politiet i Mo i Rana kom over en bilfører som bedrev «sledding» i rundkjøringen ved Ranenget natt til onsdag. Bilføreren, en mann i 20 årene, ble fratatt førerkortet på stedet. Sak er... Les mer »
politiet

Ruskjørte i Mo i Rana – Mistet førerkortet

En kvinnelig bilfører i 50-årene skal ha kjørt i ruset tilstand i Mo i Rana natt til tirsdag, melder politiet på stedet. Den kvinnelige bilføreren mistet førerkortet og det skal være igangsatt... Les mer »
konsert

Fire bortvist fra Gatafestivalen i Fauske

Politiet i Fuakse melder om fire bortvisninger grunnet ordensforstyrrelse fra Gatafestivalens første dag, fredag. Ellers skal det ha vært fin stemning blant festivaldeltakerne, opplyser Nordland politidistrikt. Les mer »
politi

Laserkontroll i Mosjøen: En mann mistet førerkortet

Utrykningspolitiet har avholdt laserkontroll ved Ravatnet. To bilførere fikk forenklede forelegg. En fører fikk førerkortet beslaglagt. Han kjørte i 120 km/timen, det er 80 km/timen på stedet. Mannen som mistet førerkortet var... Les mer »
laks

Folkemøte om Havfarm i Hamarøy

På vegne av Nordlaks Oppdrett AS, inviterer Multiconsult til åpent folkemøte i forbindelse med oppstart av planarbeid og offentlig høring av planprogram for områdeplan for Havfarm, i Hamarøy kommune. Folkemøtet finner sted... Les mer »