brannmenn brannslukking

Brann i Rana Gruber

Politiet fikk en melding om brann i en maskin inne i gruven i Rana natt til torsdag. Arbeiderne på stedet ble evakuert og nødetatene ble sendt til brannstedet. Brannen oppstod ca. 1700... Les mer »
politi

A-krimkontroll i Mo i Rana: Forsøker å omgå lover og regler

A-krimsenteret i Nordland fant arbeidere på jobb uten arbeidstillatelse og flere HMS-brudd da de besøkte byggeplasser i Mo i Rana. A-krimsenteret i Nordland gjennomførte i forrige uke kontroller av store aktører innenfor... Les mer »
politi

Politiøvelser i Sandnessjøen, Mo og flere andre steder

Politiet i Nordland melder om at det skal gjennomføres politiøvelser i Mo, Sandnessjøen, Narvik, Leknes og andre steder i Nordland i dag. Øvelsesområdet vil være merket, og instruktører følger øvelsene. Nødetater kjører... Les mer »
politiet

Politiet i trafikkulykke i Mosjøen

I forbindelse med regodkjenning av utrykningsfører, har politiet vært innvolvert i en trafikkulykke i Ryinga i Mosjøen ved 14-tiden. Politi og ambulanse rykket ut til ulykkesstedet. Ulykkesstedet er på E6 Luktvassvegen, like... Les mer »
politi

Pågrepet etter trusler mot Alstahaug tingrett og Sandnessjøen lufthavn

En mann har blitt pågrepet i Trondheim i forbindelse med truslene mot Alstahaug tingrett og Sandnessjøen lufthavn i Nordland onsdag, opplyser NRK. Begge stedene ble raskt evakuert og sjekket av lokalt politi.... Les mer »
pensjonist

Oppstart for Pårørendeskolen i Fauske, Sørfold og Saltdal

Pårørendeskolen er et kurstilbud til deg som har et familiemedlem eller en nær venn med demenssykdom. Gjennom faglige forelesninger, plenums- og gruppesamtaler får du kunnskap om demens og treffer andre pårørende i... Les mer »
fiskestang

To øst-europeere tatt for tjuvfiske i Ranelva

2 personer av Øst-Europeisk opprinnelse ble lørdag kveld pågrepet for fiske i Ranaelva, opplyser politiet i Rana. Elva er totalfredet og helt stengt for fiske. De to øst-europeerne ble avhørt og de... Les mer »
rødt fauske

LESERINNLEGG: Derfor bør du stemme Rødt i Fauske

Mitt navn er Shana Emilie Lehn og jeg stiller på andreplass på lista til Rødt på Fauske. Du lurer kanskje på hvem jeg er, hva jeg står for og hvorfor du skal... Les mer »
sykemelding

Lege fra Gildeskål vant pris

Styret i Nordland Legeforening har utnevnt kommuneoverlege Laila Didriksen til årets Nordlandsdoktor 2019, hun fikk prisen under legeforeningens festmiddag, opplyser Gildeskål kommune. I bloggen casadridriksen.no gir hun et innblikk i livet sitt som mor,... Les mer »
politi

Biltyveri i Mosjøen: Politiet vil ha tips

Politiet i Mosjøen ønsker tips i fobindelse med at ett kjøretøy, en grå Subaru Forester med registreringsnummer SU12149, er stjålet mandag kveld Bilen er stjålet fra en parkeringsplass på Storvatnet. Ta kontakt... Les mer »