dePresno kommer til Sinus

depresno

dePresno avrunder sommeren med slipp av sin nye EP «The Last of The Romantics» og fortsetter høsten med en Norgesturné. Fredag 13. oktober kommer han til Sinus.

dePresno slapp sin første singel fra EP’n, «Breathing», 23. juni, og fulgte senere opp med «Give Me Your Number». Siste singel ut fra EP’n, «Mr. Big», viser en lystigere side av dePresno og ble raskt listet på både P3, P1 og mP3, og går i tillegg i rotasjon på flere radiokanaler.

Les også:  VIDEO: Cat Power slipper låta "Bad Religion"

Se videoen her:

Etter et imponerende 2016 med viktige festivaler i inn- og utand, TV-opptredener og en finaleplass i P3’s «Urørt», kickstartet han 2017 med singelen «See You Soon». Låta ble valgt som «Ukas låt» på P3, og ble samtidig b-listet på både P3 og P1. Siden slippet av «See You Soon», har dePresno hatt sin første headliner-turné i Norge og i Tyskland, gjort VEVO dscvr sessions i Berlin og opptrådt på Gullruten.

Les også:  Stenger veg på nordsida

Nå starter dePresno høsten med en ny EP og egen Norgesturné. Fredag 13. oktober er han i Bodø.

Anbefalt for deg

Om skribenten: Gunnar Andreassen

Forfatter og tidl. redaktør i Aftenmagasinet, Nordlandsposten.no og Ranaposten.no. Journalist og skribent i Bodøposten.no samt andre nyhetssider og blogger.