Vinterferie: Over 100 Statskog-hytter

hus vinter

Fortsatt ikke planlagt vinterferien? Statskog har fått 15 nye hytter og tilbyr nå over 100 rimelige overnattingstilbud i norsk natur.

Etterspørselen etter Statskogs utleiehytter økte sterkt under pandemien, og har holdt seg høy i 2022.

– Selv om det ofte er enkel standard, er beliggenheten ofte i hjertet av norsk natur, sier koordinator hos Statskog, Eva Kristin Grøndal.

Med kjøpet av AS Meraker Brug har Statskog overtatt en rekke overnattingstilbud. 15 av hyttene er nå blitt en del av Statskogs tilbud som legges ut til korttidsleie for allmennheten.

Les også:  3 av 10 planlegger bilferie i Norge i sommer

Prisene er vurdert etter standard og harmonisert med Statskogs øvrige tilbud. Dette har gitt en prisreduksjon på opp mot 20 prosent.

– Tilbudet dekker ulike behov. Noen hytter er svært lett tilgjengelig, med bilvei helt fram og nært skiløyper og alpinbakken. Andre krever et par timers skitur inn i fjellet for å nå, sier Grøndal.

I tillegg til over 100 utleiehytter, har Statskog over 130 åpne buer hvor du kan ligge en natt uten at det koster ei krone. Mange av buene har stor historisk verdi og er åpne hele året.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.