VIDEO: SUV-legenden Ford Bronco kommer til Norge

ford

Ford annonserer nå at den legendariske SUV-en Ford Bronco kommer til Europa i et begrenset antall. SUV-en er utviklet for å komme seg frem over alt, og blir tilgjengelig i Norge mot slutten av 2023.

– Bronco er Fords tøffeste og mest allsidige terrengkjøretøy. Den nye generasjonen Bronco kombinerer originalens DNA med de nyeste teknologiene for terrengkjøring og et stort utvalg av tilbehør for å skape et nytt off-road ikon. Etter den enorme suksessen til nye Bronco i USA, gleder vi oss til å tilby den også til våre europeiske kunder, sier Matthias Tonn, chief engineer, Import Vehicles i Ford Europa.

Les også:  Kraftig økning i tyveri fra bil

Med et lett gjenkjennelig design både på eksteriøret og interiøret har SUV-en klare referanser til den første Bronco-modellen fra 1966, men også til barskheten til Fords F-serie pickuper og Mustangens ytelse. 

Takket være et sofistikert firehjulstrekksystem og innovative kjøreteknologier som Trail Control opp til syv kjøremoduser, lever nye Bronco opp til kallenavnet som den første generasjonen fikk: G.O.A.T (Goes Over Any type of Terrain).

Les også:  Smarte råd til katteeiere i ferien

– Bronco gir kundene mulighet til å dra ut på alle slags eventyr, samtidig som den byr på komfort, praktiske løsninger og ytelse. Dette er Fords tøffeste og mest allsidige offroad-kjøretøy, og det kommer til å gi europeiske kunder mange morsomme stunder opplevelser, sier Matthias Tonn, chief engineer, Import Vehicles i Ford Europa.

Nye Ford Bronco kommer med en avtagbar hardtopp – komplett med et lyddempende lag for mer komfortabel kjøring. Hardtoppen kan også deles i fire paneler. Dørene kan ved hjelp av et enkelt verktøy og åtte minutters jobb fjernes helt. Rammeløse vinduer på dørene er med på å redusere vekten. 

Les også:  Smarte råd til katteeiere i ferien

Ford Bronco kommer også med avtagbar frontgrill og støtfanger som gjør det lettere å lage bilen personlig – og ikke minst for bedre offroad-egenskaper.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.