VIDEO: Per Hansen fra Nordland finalist til Frivillighetsprisen 2019

Frivillighet Norge

Frivillighet Norge lanserer nå de seks finalistene til den nasjonale Frivillighetsprisen 2019. Du kan nå stemme på din favoritt og vinneren får 50 000 kroner til sitt formål.

Frivillighet Norge offentliggjør finalistene til Frivillighetsprisen 2019 og nå kan du stemme på din favoritt fram til 30. november. 

– De seks finalistene til årets Frivillighetspris representerer et mangfold i både geografi og type frivillighet. Felles for dem er at de sloss for det de tror på og nekter å gi seg selv når butter i mot, sier generalsekretær i Frivillighet Norge Stian Slotterøy Johnsen. 

Les også:  Bodø: Helsestasjonen og skolehelsetjenesten på Helsenorge

– Finalistene er alle vinnere med en imponerende innsatsvilje og engasjement. I Norge er det mange hverdagshelter som dem som jobber frivillig uten å forvente noe tilbake. Det føles veldig meningsfylt å hedre dem og dermed vår frivillighetstradisjon, fortsetter Slotterøy Johnsen.

De seks finalistene er:

Betül Cokluk, A Step Closer, Oslo
Falk Bakke, Utsiktsbakken Brassband, Oppland
Knut Skår, Norske Redningshunder, Sogn og Fjordane
Løvemammaene, Nasjonal
Per Hansen, Mental Helse Vefsna, Nordland
Rabia Sadiq Kahn, Internasjonal Velferdsforening Trøndelag, Trøndelag

Les også:  Sortland og Vefsn: Nytt fagskoletilbud i landbruket

Stem på din favoritt på www.frivillighetensdag.no/frivillighetsprisen.

Prisen deles ut på FNs Internasjonale dag for frivillighet den 5. desember på Sentralen i Oslo. Frivillighetsprisen deles ut av Frivillighet Norge, Kulturdepartementet og Norsk Tipping. Den deles i 2019 ut for 25. gang.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.