Carola kommer til Haikjeften-festivalen i Narvik

carola

Få Skandinaviske artister gjennom tidene har hatt en like eventyrlig karriere som Carola.Kvinnen bak udødelige hits som «Fångad av en stormvind», «Främling», «Mickey» og «Tommy tycker om meg», trenger ingen nærmere introduksjon.

Superstjerna har deltatt i European Song Contest tre ganger, og stakk ettertrykkelig av med seieren med låten ««Fångad av en stormvind»» i 1991.

Carola Häggkvist har for ettertiden blitt stående som et ikon for flere generasjoner. I fjor feiret hun 35 år som artist, og til sommeren setter hun endelig sine bein i Narvik. Dette er en av veldig få konserter Carola gjør i Norge i år og ryktene sier at hun gleder seg veldig til å spille på Haikjeften.

Les også:  Utvider sommersesongen for fergesambandet Andenes – Gryllefjord

– Her blir det vindmaskiner og allsang så de hører det helt til Kiruna! Dette kommer til å bli et fyrverkeri av en konsert med en av Skandinavias største entertainere. Jeg så henne nylig på et stort arrangement i Oslo, og hun leverte varene så det holdt!, sier en entusiastisk Stein Hjertholm, initiativtaker til festivalen.

Carola leverer et show så spekket med superhits og allsangfavoritter at få kan måle seg med.

Les også:  Ny bok: Matoma – aldri god nok

Haikjeften er navnet på festivalen som går av stabelen for første gang i Bromsgårdparken i Narvik 23. – 24. august 2019.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.