Trollweb og Meat Digital blir Visma Digital Commerce

data program web

Meat Digital og Trollweb er begge del av Visma-konsernet – nå slår miljøene seg sammen og danner Visma Digital Commerce. Sammenslåingen styrker Vismas satsing på netthandelsløsninger i det nordiske markedet og gir kunder et enda bredere utvalg av tjenester.

Etterspørselen etter netthandelsløsninger og relaterte tjenester øker kraftig både i Norge og i Europa. Men kompetansen innenfor rådgivning, utvikling og forvaltning av denne type løsninger er en knapphetsfaktor. Miljøet er lite og det er derfor avgjørende å skalere med de beste ressursene i markedet. Visma Digital Commerce blir et team på nærmere 100 netthandelseksperter som vil hjelpe store og små selskaper som lever av salg i digitale kanaler.

Les også:  LESERINNLEGG: Kostnadsbombe med Vedums nye EU-direktiv

– Jeg er veldig glad for at Trollweb og Meat Digital nå blir Visma Digital Commerce. Jeg tror de vil bli en sterk bidragsyter til vår vekst og utvikling med sin kompetanse innenfor netthandel samtidig som de bidrar til å styrke vår merkevare, sier Vidar Evensen, Administrerende direktør i Visma Custom Solutions.

– Visma er et av Europas raskest voksende softwareselskaper. Ved å integreres med Visma vil vi bli en sterkere aktør i markedet. Vi vil også dra nytte av Vismas kundebase og ekspertise og samtidig tilby våre kunder et bredere utvalg av tjenester, sier Yngve Bollie, administrerende direktør, Visma Digital Commerce.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.