VIDEO: Bergens-artisten SJUR ute med låta «Back To Life»

sony

De siste åtte månedene har det vært fullt fokus i studio hjemme i Bergen for SJUR. Noe som har resultert i mye ny musikk! Releaseløpet for 2019 er satt og første låt ut er «Back To Life» med den LA-baserte artisten Brandyn Burnette.

I 2018 sa han opp jobben for å kunne fokusere 100% på musikken. Den nye låten markerer et stilskifte og utforskning av nye undersjangre sammenlignet med tidligere utgivelser. «Back To Life», hvor han har hatt med seg Brandyn Burnette (Backstreet Boys, MKTO) og Henrik the Artist (Rytmeklubben, Zayn (remix) EMIR, Sval), er mer downbeat enn hans tidligere låter.

Les også:  De gir oss 17. mai-festen på NRK

– I 2019 kommer det til å bli flere releaser – jeg har jobbet mye med andre artister og med mange forskjellige sounds. Musikken min har blitt mer voksen, sier SJUR.

SJUR gjorde seg først bemerket internasjonalt da hans cover av Mario «Let Me Love You» gikk top 50 på Spotify i både Danmark, Sverige og Nederland i tillegg til topp 100 i Norge, Canada og Finland. Låten nærmer seg nå 100 millioner streams! I fjor ga han ut låten «Rich & Famous» med Scandinavias popstjerne Isac Elliot som ble fremført live på VG-lista Rådhusplassen foran over 70 000 tilskuere. Han har gjort offisielle remixer for James Arthur og Pitbull, og hans DJ-kompiser Kygo, Alan Walker og Sam Feldt har spilt låtene hans på sine show. I 2015 tildelte NRJ han prisen for «Årets nykommer» i tillegg til å nominere han som «Årets norske artist» i 2017. I år er han nominert i kategorien «Best Mashup» på Remix Awards.

Les også:  Grasrotandelen: 280 millioner utbetales nå

Med nytt live set up, og et stadig voksende publikum, både i Norge og resten av verden, er SJUR klar for 2019!

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.