Vakkert tilbehør til bunaden

bjørklund

Dagen vi nordmenn smiler bredest og hilser på fremmede i gaten nærmer seg med stormskritt. På 17. mai kommer også de fargerike og nydelige nasjonaldraktene våre frem i all sin prakt. Bunadens popularitet har de siste årene økt kraftig. Visste du at mer enn to av tre norske kvinner har bunad?

Det blir stadig mer og mer populært med bunad til herre også. Bunaden er et plagg med mange tradisjoner, og et mangfoldig vakkert tilbehør. Meningene er mange om hva som tilhører nasjonaldrakten og ikke. Men en komplett bunadslook kan være så mangt; om det innebærer hårklyper, ringer eller et spesielt par med sokker er helt opp til deg selv.

Les også:  Agurknytt: Agurktid hos REMA 1000

Hos Bjørklund får du kjøpt mange varianter av bunadstilbehør du muligens ikke ante fantes. Bunadsølv er så mye mer enn bare hals-søljer og bunadsknapper. Om du ønsker å stase deg opp litt ekstra, finnes det mye du kan pynte deg med som både er i tråd med bunadstradisjon og arv.

Hårpynt til bunaden har eskalert de siste årene. Nå får du nydelige hårklyper eller kledelige hårspenner som gir sveisen det lille ekstra. Sett opp håret i en enkel oppsats hvor du plasserer hårpynten der du måtte ønske. De er også flotte å feste i flettet hår.

Les også:  Smarte råd til katteeiere i ferien

Sjekk også ut flotte bunads øredobber i mange varianter, beltestøler, veskelåser, sikringslenke, bunadsring, bunadskniv og lommeur til bunaden.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.