Trude Mostue blir sjefsveterinær i FirstVet

firstvet

Før sommeren lanserte FirstVet sin tjeneste i Norge, og allerede har tusenvis av nordmenn lastet ned og tatt i bruk appen. For å holde tritt med kundeveksten har FirstVet nå ansatt Trude Mostue, som nå skal lede arbeidet i Norge som sjefsveterinær i tett samarbeid med 15 andre norske veterinærer. 

Sommerferien er høysesong for å skaffe seg nytt kjæledyr, og over hele landet har valper og kattunger flyttet inn i nye hjem. Nå som høsten er i gang for alvor og hverdagens stress trer inn, vil mange kjenne på at tiden rett og slett ikke strekker til. Det er nettopp her FirstVet kan tilby den perfekte løsning, nemlig en videokonsultasjon med en erfaren veterinær som kan bistå med alt man måtte ha av spørsmål.

Les også:  Jordbruksavtale: Et viktig inntektsløft

– FirstVet gjør det enkelt for dyreeiere å komme i kontakt med veterinær der de er. Det å ha veterinærene tilgjengelig i mobilen til enhver tid gjør alt så mye enklere om noe først skulle skje. Jeg har følt at det har vært et markedet for en tjeneste som dette i lang tid, og når jeg da fikk sjansen til å involvere meg kastet jeg meg på med en gang! Nå gleder jeg meg til å jobbe med teamet og ikke minst å få møte dyreeierne og kjæledyrene deres gjennom mobilen, sier Trude Mostue, ny sjefsveterinær for FirstVet.

Les også:  Mekling pågår: Streikefare for flyarbeiderne

Trude Mostue har gjennom årene rukket å bli hele Norges veterinær, blant annet gjennom rollen som dyreekspert i God Morgen Norge og TV2-serien Dyrlegene hvor man kunne følge livet på klinikken hennes. Hun er utdannet veterinær fra Bristol School of Veterinary Science, hvor hun gikk ut i 1996, og jobbet i ti år med BBC i seriene Vet School og Vets in Practice, før hun flyttet tilbake til Norge. Og nå er hun altså tilgjengelig for alle dyreeiere i FirstVet-appen.  

Les også:  Internasjonal dag for kvinner i maritim næring

– Det å ha Trude på laget er jo veldig gøy, hun er et navn som er kjent langt utenfor Norges grenser og sitter på ekstreme mengder kunnskap. Trude er i en helt unik posisjon med sitt sterke engasjement i den norske veterinærbransjen, god digital erfaring og en fantastisk relasjon til norske dyreeiere. Trudes kunnskap og erfaring settes pris på i FirstVet, og er ikke minst spesielt satt pris på i kritiske situasjoner som hundesykdommen vi dessverre ser i Norge nå, sier David Prien, administrerende direktør i FirstVet.

Please follow and like us:
Pin Share

Anbefalt for deg

Om skribenten: Redaksjonen

Redaksjonen i Bodøposten.no består av 8 skribenter. Redaksjonen publiserer nyheter skrevet av redaksjonen, leserne eller tilknyttede pressetjenester.