hund

6 av 10 kjæledyreiere vet ikke dette

Matallergi er den utløsende faktoren som får de fleste til å vurdere å skifte fôr til kjæledyret sitt. Likevel oppgir bare 30 prosent at de vet hvordan de oppdager matallergi hos de... Les mer »
bil hund

Slik tar du vare på kattens eller hundens hud

38 prosent av hudproblemer hos hunder oppstår i løpet av det første leveåret. Derfor er det viktig å være oppmerksom på dyrets atferd og når den avviker fra normen selv når kjæledyret... Les mer »
sommer

Stadig flere velger ferie som inkluderer kjæledyrene

Sommerferien står for tur og 19 prosent oppgir at de kun vil reise til steder hvor kjæledyret kan være med. Det viser ferske tall fra Den store kjæledyrundersøkelsen 2023, en undersøkelse Kantar... Les mer »
katt

Katteeiere, tenk på dette i sommer

Agria Dyreforsikring og veterinær Sara Solheim gjør oppmerksom på fire vanlige sommerfarer for katten. 1. Heteslag Solfylte dager og høye temperaturer øker risikoen for heteslag hos katten din. Dette kan oppstå dersom... Les mer »
katt

Dette er de vanligste sykdommene og skadene hos kattene våre

Visste du at i snitt så vil hele 1 av 4 norske katteeiere ha behov for veterinærforsikringen sin en eller flere ganger i løpet av ett år? Agria Dyreforsikring gir deg fersk... Les mer »
katt

Dette skal du gjøre hvis du finner en bortkommen katt

Har du funnet en katt som du ikke vet hvor hører til? Eller kommer det jevnlig en katt på besøk til deg som du tror er hjemløs? Agria Dyreforsikrings administrerende direktør gir... Les mer »
hund

LESERINNLEGG: Grov dyremishandling må straffes strengere

Fremskrittspartiet ønsker et samfunn som står på offerets side, uavhengig av om offeret har fire poter eller to bein. Av: Stortingsrepresentant Tor Andre Johnsen, dyrevernpolitisk talsperson FrP. I regjering sørget FrP for... Les mer »
kassandra petsa

Nordland dyrepoliti ett år

I ett år har Stine Marie fungert som Nordlands første dyrepoliti. I den anledning tok politisk nestleder i Nordland FrP, Kassandra Petsa, kontakt for et møte for å få høre om erfaringene så... Les mer »
sommer

LESERINNLEGG: Dumping av kjæledyr

Under koronapandemien fikk mange seg kjæledyr. Det er hyggelig at mange har funnet selskap i dyr, men de er ikke ordinære varer med en byttelapp. Av: Silje Hjemdal, Stortingsrepresentant FrP. Med et... Les mer »
hundholmen Byutvikling

Huggormen er allerede på hugget

2021 var et skikkelig huggorm-år. I følge Agria Dyreforsikrings skadestatistikk var det en økning fra året før på hele 37%. Det ble meldt inn flest huggormbitt i Vestland fylke, etterfulgt av Viken. Nå har huggormen begynt... Les mer »