katt

Dette skal du gjøre hvis du finner en bortkommen katt

Har du funnet en katt som du ikke vet hvor hører til? Eller kommer det jevnlig en katt på besøk til deg som du tror er hjemløs? Agria Dyreforsikrings administrerende direktør gir... Les mer »
hund

LESERINNLEGG: Grov dyremishandling må straffes strengere

Fremskrittspartiet ønsker et samfunn som står på offerets side, uavhengig av om offeret har fire poter eller to bein. Av: Stortingsrepresentant Tor Andre Johnsen, dyrevernpolitisk talsperson FrP. I regjering sørget FrP for... Les mer »
kassandra petsa

Nordland dyrepoliti ett år

I ett år har Stine Marie fungert som Nordlands første dyrepoliti. I den anledning tok politisk nestleder i Nordland FrP, Kassandra Petsa, kontakt for et møte for å få høre om erfaringene så... Les mer »
sommer

LESERINNLEGG: Dumping av kjæledyr

Under koronapandemien fikk mange seg kjæledyr. Det er hyggelig at mange har funnet selskap i dyr, men de er ikke ordinære varer med en byttelapp. Av: Silje Hjemdal, Stortingsrepresentant FrP. Med et... Les mer »
hundholmen Byutvikling

Huggormen er allerede på hugget

2021 var et skikkelig huggorm-år. I følge Agria Dyreforsikrings skadestatistikk var det en økning fra året før på hele 37%. Det ble meldt inn flest huggormbitt i Vestland fylke, etterfulgt av Viken. Nå har huggormen begynt... Les mer »
jul

Rekordmange skaffer seg hund eller katt

Antall katter og hunder fortsetter å øke i Norge i korona-tiden: Forsikringsselskapet Tryg har fått over 5.000 nye firbeinte bestevenner som forsikringsobjekter i 2021, en vekst på 17 prosent. – Det er... Les mer »
katt

Navnetrender for katten i 2021

Mange har fått seg en firbeint gledesspreder i 2021. Agria Dyreforsikring har samlet inn de 40 mest populære kattungenavnene i 2021. Finner du navnet til pusen din på listen? Trenger du inspirasjon... Les mer »
sommer

LESERINNLEGG: Dyrene tar ikke sommerferie

Under koronapandemien har mange fått kjæledyr. Det er hyggelig at mange har funnet selskap i dyr, men de er ikke ordinære varer med en byttelapp. Med et kjæledyr følger også et stort... Les mer »
hund

Millioner til forskning for friskere dyr

Hvert år deler Agria og SKK Forskningsfond ut støtte til ulike veterinærmedisinske forskningsprosjekter i Norden. I år deles det ut 9 millioner kroner til 13 prosjekter i Norge, Sverige og Finland. Av totalt 59 søknader... Les mer »
katt

Her er de mest populære kattenavnene i 2020

Hva kaller vi kattene våre? Hvilke nykommere er det siden sist, og hvem har ramlet ut av topplisten siden 2019? I flere år har vi hentet ut Norges mest populære kattenavn og... Les mer »